Extra volume ?

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5135
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: Geel
Bedankt: 89 keer
Uitgedeelde bedankjes: 53 keer

Extra volume ?

Berichtdoor Ofloo » 07 Mar 2005, 03:14

Extra volume betalen terwijl mijn volume cap staat op 40gig:

bij A2F kan je small band instellen op een bepaald volume juist, nu bij mij staat dat op 40, zoals het was..

ik ben er 6 gig overgegaan, dus ik zou op smal band moeten zitten juist, maar hun hebben mij gewoon een extra factuur gestuurd en verwachten dat ik die extra 6 gig betaal op zich is dit niet zoon probleem alleen is het zo dat ik dat extra volume niet gevraagd heb, .. hoe zit dat dan ? en dat hun het hadden op smallband moeten zetten op 40gig zoals hun status pagina voorziet

wat kan ik het best doen

is er een ander isp die het toelaat om een server te draaien zoals A2F dat doet ?

* ik zat eerst op onbeperkt ook heb ik hier geen notice van gekregen van nieuwe voorwaarden ofzo normaal is het toch zo dat de vorige voorwaarden gewoon doorgaan toch? dus onbeperkt..

hologic
Plus Member
Plus Member
Berichten: 195
Lid geworden op: 21 Jul 2003
Locatie: Hasselt
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor hologic » 07 Mar 2005, 07:57

Hey Ofloo,

Er zijn al verschillende topics over dit onderwerp.

Bij A2F moet je alles betalen, dus ook het volume dat je verbruikt wanneer je op 'smallband' zit.

De 'smallband' blokkering werkt meestal niet echt goed (bij mij toch niet),
dus je kan over je 40Gb-limiet gaan zonder dat je het weet.

Je kan misschien een troubleticket aanmaken en vragen of ze willen checken of je 'smallband' actief is.

Wat betreft het draaien van servers bij andere ISP's, veel hangt af van de poorten die je wilt gebruiken.

Gebruikersavatar
Styno
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1440
Lid geworden op: 06 Nov 2003
Locatie: Somewhere over the rainbow....

Re: Extra volume ?

Berichtdoor Styno » 07 Mar 2005, 10:47

Ofloo schreef:is er een ander isp die het toelaat om een server te draaien zoals A2F dat doet ?

Ja, redelijk veel zelfs.
Ikzelf ben van a2f naar edpnet gegaan zonder problemen en met servers.
echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5135
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: Geel
Bedankt: 89 keer
Uitgedeelde bedankjes: 53 keer

Berichtdoor Ofloo » 07 Mar 2005, 16:50

ja bij skynet gaat het ook maar mag het en is poort 25 open ?, want ik ben die zever van hun echt wel beu, elke keer is het een andere verrassing hmm edpnet heeft volume beperking op upload .. 20 gig bandbreedte is 20gig wat maakt het nu uit waar ik deze besteed, heb geen zin om dat allemaal na te gaan

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5135
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: Geel
Bedankt: 89 keer
Uitgedeelde bedankjes: 53 keer

Berichtdoor Ofloo » 07 Mar 2005, 16:52

hologic schreef:Hey Ofloo,

Er zijn al verschillende topics over dit onderwerp.

Bij A2F moet je alles betalen, dus ook het volume dat je verbruikt wanneer je op 'smallband' zit.

De 'smallband' blokkering werkt meestal niet echt goed (bij mij toch niet),
dus je kan over je 40Gb-limiet gaan zonder dat je het weet.

Je kan misschien een troubleticket aanmaken en vragen of ze willen checken of je 'smallband' actief is.

Wat betreft het draaien van servers bij andere ISP's, veel hangt af van de poorten die je wilt gebruiken.


en ik ben zeker als je er een advocaat op zet dat je dat niet moet wat ik waarschijnlijk ook van plan ben.. moet het toch ni betalen heb das verzekering.. ik zal mijne polis eens checken se, wat is dit nu voor zever ..waarom is er dan een smallband optie toch om niet voor verrassingen te komen staan eh op het eind van de maand

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6171
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 07 Mar 2005, 16:56

Ofloo schreef:ja bij skynet gaat het ook maar mag het en is poort 25 open ?, want ik ben die zever van hun echt wel beu, elke keer is het een andere verrassing hmm edpnet heeft volume beperking op upload .. 20 gig bandbreedte is 20gig wat maakt het nu uit waar ik deze besteed, heb geen zin om dat allemaal na te gaan

Je mag op Skynet geen servers draaien. Maar zolang je geen overlast veroorzaakt doen ze er niet moeilijk over. Poort 25 is toe.
Je bent zelfs verplicht om de mailservers van Skynet te gebruiken voor uitgaande mail.

Cheers
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5135
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: Geel
Bedankt: 89 keer
Uitgedeelde bedankjes: 53 keer

Berichtdoor Ofloo » 07 Mar 2005, 17:03

dat weet ik ik zoek een provider dat het toelaat, ..

belangrijkste is dat het een goede upload heeft .. download is niet zo belangrijk voor mij ben al gelukkig met 2mbit.. heb al naar versatel gemailed voor hun producten maar heb nog steeds geen antwoord gekregen..

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5135
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: Geel
Bedankt: 89 keer
Uitgedeelde bedankjes: 53 keer

Berichtdoor Ofloo » 07 Mar 2005, 17:06

volgens mij mogen ze dit zelfs niet aanpassen hun volume ik had onbeperkt

Volgens de wet mag de ISP het contract niet eenzijdig naar eigen goeddunken verbreken of wijzigen, zonder je schadeloos te stellen, behoudens om redenen van overmacht ;

http://mineco.fgov.be/redir_new.asp?loc ... _nl-01.htm


Terug naar “ADSL2FIT”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Yahoo [Bot] en 1 gast