A2F Limiet verhogen ???

Tae
Premium Member
Premium Member
Berichten: 520
Lid geworden op: 21 Nov 2003
Locatie: Antwerpen

A2F Limiet verhogen ???

Berichtdoor Tae » 26 Feb 2005, 21:18

Ik zou graag willen weten of je de limiet kunt verhogen terwijl je al over je 40GB bent gegaan of gaat dat niet meer ?

Wat ik wel spijtig vind is dat je bijvoorbeeld 5 GB erbij neemt dat je die resterende MB niet overneemt naar de volgende maand zoals bij Belgacom wel het geval was :cry:

Anyway de speeds zijn stabiel momenteel en nog geen problemen gehad met surfen ofzo voor vandaag :lol:

Resultaten van http://www.speedtest.nl
(Overgenomen op Sat Feb 26 2005 om 21:17:48 UTC+0100)

Download : 316.0 KByte/sec
Upload : 31.3 KByte/sec

Deze test is gedaan terwijl ik aan het downloaden ben tegen 260kb s per uur lol Hoe kan dat nou :eek:

Gebruikersavatar
Seal
Pro Member
Pro Member
Berichten: 315
Lid geworden op: 28 Feb 2004
Locatie: Antwerpen

Berichtdoor Seal » 26 Feb 2005, 23:27

Tae,

Je kan die toch zelf instellen.
Ook al zit je over je limiet, je past die even aan (ben niet zeker of je moet reconnecten) en klaar is kees.
En overdragen moet toch niet hé.
Je koopt die niet hé, je geeft jezelf gewoon de ruimte om meer te downen maar mocht je het dan toch niet nodig hebben, betaal je ook niet meer.

Tae
Premium Member
Premium Member
Berichten: 520
Lid geworden op: 21 Nov 2003
Locatie: Antwerpen

Berichtdoor Tae » 27 Feb 2005, 19:32

Ik dacht dat je bv de limiet op 45 GB insteld dat je dan ook voor die 45GB moet betalen ook als je maar 43GB hebt gedownload in die maand
:|

Tae
Premium Member
Premium Member
Berichten: 520
Lid geworden op: 21 Nov 2003
Locatie: Antwerpen

Berichtdoor Tae » 27 Feb 2005, 19:48

Als ik mijn smallbandgrens instel op 60 GigaByte, wordt er dan automatisch €20 aangerekend op de volgende factuur?
NEE! Enkel het effectieve oververbruik wordt aangerekend aan €1,00 (€0,83 excl. btw) per GigaByte. Stelt u dus uw smallband grens in op 60 GigaByte en verbruikt u 54 GigaByte, zal er €14 worden aangerekend op de volgende factuur.


:oops:

Ik denk dat ik volgende keer maar eens beter die site aflees voor ik weer een vraag stel :lol:

Gebruikersavatar
sgt
Plus Member
Plus Member
Berichten: 117
Lid geworden op: 30 Okt 2003
Locatie: heusden-zolder
Contact:

Berichtdoor sgt » 27 Feb 2005, 22:29

ik was begin deze week ook over mijn limiet van 40Gb en heb toen die grens met 5Gb verhoogt.
op de profielpagina stond wel Nieuwe SmallBand Grens = 45 en
SmallBand de-Activated
maar ik zit een week later nog steeds op smallband.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Lukse
Premium Member
Premium Member
Berichten: 662
Lid geworden op: 28 Okt 2003

Berichtdoor Lukse » 28 Feb 2005, 02:53

sgt schreef:maar ik zit een week later nog steeds op smallband.

Eens disconnecten, moest je dit nog niet gedaan hebben.
Anders een trouble ticket openen? :twisted:

Gebruikersavatar
sgt
Plus Member
Plus Member
Berichten: 117
Lid geworden op: 30 Okt 2003
Locatie: heusden-zolder
Contact:

Berichtdoor sgt » 28 Feb 2005, 11:31

ik had toen ook een troubleticket geopend.nu een week later nog steeds geen antwoord gehad.
maar ja morgen begint toch een nieuwe maand dus heb ik de grens ook maar weer verlaagd naar 40Gb.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Djorre
Plus Member
Plus Member
Berichten: 222
Lid geworden op: 16 Feb 2004
Locatie: Ronse

Berichtdoor Djorre » 01 Mar 2005, 13:26

Zeg stomme vraag eigenlijk maar aangezien dat jullie nog steeds op smallband zitten na jullie de limiet hoger gezet hebben, moeten jullie dan eigenlijk die extra Gb's betalen?

Lukse
Premium Member
Premium Member
Berichten: 662
Lid geworden op: 28 Okt 2003

Berichtdoor Lukse » 01 Mar 2005, 13:27

Djorre schreef:Zeg stomme vraag eigenlijk maar aangezien dat jullie nog steeds op smallband zitten na jullie de limiet hoger gezet hebben, moeten jullie dan eigenlijk die extra Gb's betalen?

Yep, alle data moet betaald worden.
Ook die op smallband verbruikt wordt.

Bossie
Plus Member
Plus Member
Berichten: 221
Lid geworden op: 04 Mar 2004
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor Bossie » 01 Mar 2005, 13:29

Het maakt niet uit of je op smallband zit of niet, het extra verbruik moet je bijbetalen, zijnde 1euro per gig.
Greetz Bossie

Gebruikersavatar
meon
Administrator
Administrator
Berichten: 15573
Lid geworden op: 18 Feb 2003
Twitter: meon
Locatie: Bree
Bedankt: 501 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 442 keer
Contact:

Berichtdoor meon » 01 Mar 2005, 13:37

Ik trek nu misschien een verkeerde conclusie eh, maar euh ... wat is dan het nut van die smallband? :???:

Gebruikersavatar
ikkejonge
Pro Member
Pro Member
Berichten: 286
Lid geworden op: 22 Mar 2004
Locatie: Zulte
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer
Contact:

Berichtdoor ikkejonge » 01 Mar 2005, 13:46

Het nut ervan is enkel om de mensen nog wat meer te ergeren.
Als wij hier op kot over de limiet zitten, kunnen wij da niet op smallband laten of internet is onwerkbaar. (zitten 13 pc's aangesloten)

Gebruikersavatar
spacekiek
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1019
Lid geworden op: 14 Jan 2004
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Berichtdoor spacekiek » 01 Mar 2005, 13:54

ikkejonge schreef:Het nut ervan is enkel om de mensen nog wat meer te ergeren.
Als wij hier op kot over de limiet zitten, kunnen wij da niet op smallband laten of internet is onwerkbaar. (zitten 13 pc's aangesloten)


Man, als jullie met zoveel mensen op kot zitten, snap ik echt niet waarom jullie geen office lijn nemen van Skynet, EDPnet, Easynet ... :|

Gebruikersavatar
Sensei Zeon
Administrator
Administrator
Berichten: 4137
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Belgium, Haacht
Contact:

Berichtdoor Sensei Zeon » 01 Mar 2005, 18:20

meon schreef:Ik trek nu misschien een verkeerde conclusie eh, maar euh ... wat is dan het nut van die smallband? :???:



Ik heb die op 39 GB staan, dan heb ik nog 1 GB voor ik moet bijbetalen.
Your Sensei sends his greetz, SeNsEi Ze0n

Afbeelding

Gebruikersavatar
biebel
Plus Member
Plus Member
Berichten: 101
Lid geworden op: 07 Jun 2004
Locatie: Leuven
Bedankt: 4 keer

Berichtdoor biebel » 01 Mar 2005, 19:07

Die smallband is wel nuttig voor als je eens een weekendje wegbent en vergeet je bt client af te sluiten :)

Gebruikersavatar
THE NAVIGATER
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 29
Lid geworden op: 18 Jun 2004
Locatie: Lanaken

Berichtdoor THE NAVIGATER » 03 Mar 2005, 12:48

biebel schreef:Die smallband is wel nuttig voor als je eens een weekendje wegbent en vergeet je bt client af te sluiten :)


Je moet well opletten, de mannen van A2F hebben mij all 2 keer afgesloten vanwegen BT Clients :roll:

Cu navi


Terug naar “ADSL2FIT”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast