Google verdwaalt in Gent

fluppie
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2654
Lid geworden op: 18 Feb 2008
Bedankt: 54 keer
Uitgedeelde bedankjes: 109 keer

Re: Google verdwaalt in Gent

Berichtdoor fluppie » 19 Dec 2018, 10:48

De constante snelheden zijn nooit een probleem eigenlijk,(zeker niet tegen 90 of 100 p/h)het gaat hem altijd om het versnellen,het verschil tussen een auto van bijv. 120 PK,en een van 80 PK, is dan enorm,en daardoor krijgt men vlugger problemen met file vorming.
Daardoor zijn er ook veel ergernissen vooral bij bestuurders die heel wat kracht onder de moterkap hebben(140-160 PK)er zijn er veel die niet beseffen dat een wagen,die dikwijls maar de helft van dat vermogen heeft,of nog minder niet zo vlug kan reageren.

fluppie
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2654
Lid geworden op: 18 Feb 2008
Bedankt: 54 keer
Uitgedeelde bedankjes: 109 keer

Re: Google verdwaalt in Gent

Berichtdoor fluppie » 1 week 4 dagen 22 uur geleden (10 Feb 2019, 09:12)

Men gaat meer boottochten inleggen om de regio hier een beetje 'bekend' te maken,bij de Gentenaar,die strekt zich uit van de Gentse haven,tot Zelzate.Als men tot in Terneuzen vaart,zal het wel de moeite zijn,want eens Zelzate voorbij zal men ook mooie natuur zien,en de vaarroute zal alsmaar breder,en groter worden.Zal een serjeuze afstand zijn,van Zelzate naar Terneuzen is het langs de weg ruim 20 km.

https://www.hln.be/regio/gent/gratis-bo ... f#comments

fredo66
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1649
Lid geworden op: 26 Jan 2009
Locatie: Gent
Bedankt: 137 keer
Uitgedeelde bedankjes: 285 keer
Contact:

Re: Google verdwaalt in Gent

Berichtdoor fredo66 » 1 week 3 dagen 21 uur geleden (11 Feb 2019, 09:58)

fluppie schreef:Als men begint te praten over Gent-Zeehaven heb ik de indruk dat hier niemand nog intresse heeft in die regio,of wat daar gebeurt,men heeft enkel oog voor het centrum.Het lijkt er sterk op dat het met stadsbestuur tot nu toe ook zo is geweest.Daar durft men niet veel te ondernemen wat beteft de standpunten van uitstoot,zwaar vervoer/scheepsverkeer e.d.

Inderdaad, als inwoner daar stel ik dat ook jammer genoeg vast. Blijft ook uit: veilige fietsverbindingen naar het centrum. Zo komen we er nooit.

Misschien dat Groen nu iets meer zal durven maar ik vrees dat het bij de traditionele verdeling zal blijven: VLD de grote bouwdossiers/relaties etc, Groen/spa wat straten inkleuren als fietsstraat en wat uitbreidingen van het mobiliteitsplan. Waar ik overigens niets tegen heb maar er is ook meer nodig dan wat emmers verf en wat verkeersborden/lichten ... Echte (fiets)infrastructuur zoals de "rijke" kant van Gent wel kreeg: de fietsbruggen naar Zwijnaarde/De Pinte. En uiteraard de herinrichting van de Dampoort zelf en leg nu eindelijk ook eens die Verapazbrug die zowel voor de auto's als de fietsers een verbetering zal zijn.

De fietstunnel onder Dampoort is een begin en zal een goede zaak zijn maar die ligt dan weer (voor mij) helemaal aan de verkeerde kant voor mijn woon-werkverkeer :-(
EDPNET VDSL XS' - Fritzbox 7360v1 - Voip Weepee in en Megavoip uit - Emtec Movie Cube S800h - Lenovo Yoga 300 - Nokia 2.1 - Roku 3


Terug naar “Ander nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast