stack gebruiken

marcvt63
Plus Member
Plus Member
Berichten: 102
Lid geworden op: 06 Mar 2016
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

stack gebruiken

Berichtdoor marcvt63 » 28 Dec 2016, 12:07

kent er iemand het nederlanse STACK...en hoe gebruik je het?

Yarisken
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 09 Dec 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Yarisken » 28 Dec 2016, 12:23

marcvt63 schreef:kent er iemand het nederlanse STACK...en hoe gebruik je het?

Ja ik heb het. Aanvragen EN registeren moet je doen met een nederlands ip.

Je hebt de client en je hebt webdav. Je gebruikt best voor te syncen de client, met webdav zijn er nog teveel problemen als je wil uploaden.
Ik heb zowel dropbox ( betalend 1TB ) als stack.
Dropbox gebruik ik voor mijn "belangrijke" bestanden.
Stack gebruik ik voor gedownloade films en series. Webdav is ingesteld via kodi en zo kan ik dit streamen binnen kodi. Zo moet ik geen grote HD voorzien in mijn mediaspeler of een nas.

Op zich vind ik stack nogal redelijk buggy. Wil je via webdav een grote file uploaden dan blijft het hangen op 99% upload om na een half uur ofzo af te breken. Er blijven bij mij ook directories zichtbaar via de webinterface die ik niet zie via de client van stack maar die ik ook niet wegkrijg.
Heb nog geen support ticket hiervoor gelanceerd. Het is gratis dus ik ga ook niet zagen :p.
Mocht het stabiel werken dan zou ik overwegen om dropbox op te zeggen en over te gaan naar de 2TB betalende versie van stack. Nu dus nog niet.

marcvt63
Plus Member
Plus Member
Berichten: 102
Lid geworden op: 06 Mar 2016
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor marcvt63 » 28 Dec 2016, 12:45

ik heb reeds een invitatieicode....heb mee aangemeld ...maar dan stopt het...er staat een snelkoppeling op mijn bureaublad..

Yarisken
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 09 Dec 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Yarisken » 28 Dec 2016, 12:50

marcvt63 schreef:ik heb reeds een invitatieicode....heb mee aangemeld ...maar dan stopt het...er staat een snelkoppeling op mijn bureaublad..

Normaal heb je dan een login. Als je naar transip.nl gaat dan zal je ergens "jou STACK webadres" zien staan. Dit adres https://xxxx.stackstorage.com heb je nog om zowel via webdav als via de client connectie te maken.

marcvt63
Plus Member
Plus Member
Berichten: 102
Lid geworden op: 06 Mar 2016
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor marcvt63 » 28 Dec 2016, 12:53

'jou STACK webadres' zie ik nergens!!

Yarisken
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 09 Dec 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Yarisken » 28 Dec 2016, 13:54

marcvt63 schreef:'jou STACK webadres' zie ik nergens!!

Ben je ingelogd op de site ? Ga is dan naar jou account naam en klik daarop, klik dan op "mijn account". Daarna ga je ergens boven "STACK" zien. Daar moet je op klikken en dan zie je dat webadres.

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 27107
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1808 keer
Recent bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 313 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor r2504 » 28 Dec 2016, 23:20

Vergeet niet dat je hiervoor je Nederlandse account moet gebruiken en niet je Belgische indien je die ook hebt.

marcvt63
Plus Member
Plus Member
Berichten: 102
Lid geworden op: 06 Mar 2016
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor marcvt63 » 29 Dec 2016, 08:00

moet ik eerst een domeinnaam registreren?

Yarisken
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 09 Dec 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Yarisken » 29 Dec 2016, 10:41

marcvt63 schreef:moet ik eerst een domeinnaam registreren?

Nee hoeft niet. Je krijgt standaard een naam bij stack afhankelijk van je account of beschikbaarheid.

marcvt63
Plus Member
Plus Member
Berichten: 102
Lid geworden op: 06 Mar 2016
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor marcvt63 » 30 Dec 2016, 09:03

probleem opgelost...
ik vind een mailtje terug dat het voorlopig voor nederland alleen is..

sorry...

maar toch bedankt voor de hulp

x

Yarisken
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 09 Dec 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Yarisken » 30 Dec 2016, 09:36

marcvt63 schreef:probleem opgelost...
ik vind een mailtje terug dat het voorlopig voor nederland alleen is..

sorry...

maar toch bedankt voor de hulp

x


Als je een nederlands ip gebruikt ( via vpn ) en dan ook de registratie doet via een nederlands ip dan lukt het wel hoor. Ben ook vlaming.

Gebruikersavatar
MaT
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1051
Lid geworden op: 18 Feb 2014
Locatie: Gent
Bedankt: 115 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 110 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor MaT » 08 Jan 2017, 21:48

Yarisken schreef:Op zich vind ik stack nogal redelijk buggy. Wil je via webdav een grote file uploaden dan blijft het hangen op 99% upload om na een half uur ofzo af te breken.


Dit leggen ze uit in hun FAQ. Is een windows probleem.
https://www.transip.nl/vragen/110000538 ... r-windows/

Yarisken schreef:Er blijven bij mij ook directories zichtbaar via de webinterface die ik niet zie via de client van stack maar die ik ook niet wegkrijg.

Ik heb snel even getest met webdav en de webclient (de windows client gebruik ik niet). Folders aanmaken in de ene, verwijderen in de andere endan kijken of beiden hetzelfde weergeven. Dat probleem van u heb ik nog niet kunnen reproduceren.
-Met name de kosten in verband met de eindapparatuur (modem, settopbox, ...) zouden beperkt kunnen worden, als die toestellen hergebruikt zouden kunnen worden of vrij gekozen worden door de klant- Bron

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4275
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 228 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 129 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor honda4life » 08 Jan 2017, 22:02

Kan er iemand invite missen?
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Gebruikersavatar
MaT
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1051
Lid geworden op: 18 Feb 2014
Locatie: Gent
Bedankt: 115 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 110 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor MaT » 08 Jan 2017, 23:00

Je kan gewoon je mail opgeven ook, ik had al na 6 dagen in invite :)
-Met name de kosten in verband met de eindapparatuur (modem, settopbox, ...) zouden beperkt kunnen worden, als die toestellen hergebruikt zouden kunnen worden of vrij gekozen worden door de klant- Bron

marcvt63
Plus Member
Plus Member
Berichten: 102
Lid geworden op: 06 Mar 2016
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor marcvt63 » 09 Jan 2017, 07:46

en at doe je nu die invite?

Gebruikersavatar
sirWard
Erelid
Erelid
Berichten: 920
Lid geworden op: 05 Jan 2009
Twitter: sirWard
Locatie: Sint-Amandsberg - 91OOS0
Bedankt: 85 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor sirWard » 09 Jan 2017, 12:34

Gebruik je invite ook direct want die vervalt. Ik spreek uit ondervinding na weken wachten. En nu zijn we opnieuw weken aan het wachten op de code.
Proximus Maxi pack & Smart+ 65 - Bhaalu box - Samsung A5 2017 & Garmin GPSMAP 64S
AfbeeldingAfbeelding

Gebruikersavatar
mailracer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2147
Lid geworden op: 23 Feb 2010
Bedankt: 159 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 120 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor mailracer » 09 Jan 2017, 14:27

marcvt63 schreef:en at doe je nu die invite?


Een VPN opstellen met een nederlandse hosting firma en je invite claimen voor een stack. Welke VPN je best kan gebruiken weet ik wel niet direct. Mijn heb ik een klein jaar geleden tot stand gebracht met een app op mijn ipad.

blaatpraat
Premium Member
Premium Member
Berichten: 538
Lid geworden op: 10 Jan 2014
Bedankt: 44 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor blaatpraat » 19 Jan 2017, 11:06

Stack is beschikbaar in België.

Gebruikersavatar
buthead
Premium Member
Premium Member
Berichten: 638
Lid geworden op: 10 Jan 2016
Bedankt: 26 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor buthead » 19 Jan 2017, 11:55

Klopt Is nu in BE beschikbaar, net mailtje van gekregen.
Internet = Whoppa + WirelessBelgië( todo )
Telefonie/GSM = Orange Dolfijn 15
TV = Stevie Free + Telenet TV + Netflix

cadsite
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1413
Lid geworden op: 20 Jan 2015
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 99 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 45 keer
Contact:

Re: stack gebruiken

Berichtdoor cadsite » 19 Jan 2017, 11:57

Idem hier.
Afgelopen zondag heb ik net een aankoop gedaan van iDrive om een Tb backup te hebben. :angel:

Maar goed, we zullen zien hoe dat loopt en ondertussen wat spelen met stack.

Gebruikersavatar
buthead
Premium Member
Premium Member
Berichten: 638
Lid geworden op: 10 Jan 2016
Bedankt: 26 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 16 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor buthead » 19 Jan 2017, 12:17

Idrive is vrij goed, stack is nog niet 100% af dacht ik te menen ze zullen nog wel functies toevoegen
Internet = Whoppa + WirelessBelgië( todo )
Telefonie/GSM = Orange Dolfijn 15
TV = Stevie Free + Telenet TV + Netflix

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1694
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 18 keer
Contact:

Re: stack gebruiken

Berichtdoor laroyj » 19 Jan 2017, 12:47

daarnet ook een mailtje gekregen voor de eerste 1000 registraties gratis 1 Tb
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1369
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor bartman » 19 Jan 2017, 13:08

als ze zo de nadruk leggen dat het gratis is en gratis blijft (ja echt helemaal gratis) is dat dan echt helemaal te vertrouwen. Dus best als je daar dingen naar uplooad toch rekening mee houden dat ze zich kunnen bedenken en je verplichten te betalen

Yarisken
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 09 Dec 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Yarisken » 19 Jan 2017, 13:29

Ik heb net een invite aangevraagd via mijn gmail. Heb er al één via mijn hotmail.
Nice :-). Geen vpn meer nodig.

Abusimbal
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1110
Lid geworden op: 30 Okt 2004
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 79 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Abusimbal » 19 Jan 2017, 15:29

Telenet Whoppa
Samsung Galaxy S7 edge zilver
Synology RT2600ac router
Synology DS1812+
Nvidia Shield TV console
Microsoft Surface 3
Garmin VivoSmart HR (activity tracker)
Medisana BS 430 Connect (smart weegschaal via BT)

marcvt63
Plus Member
Plus Member
Berichten: 102
Lid geworden op: 06 Mar 2016
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor marcvt63 » 19 Jan 2017, 16:53

wat moet ik invullen bij verbindingswizard ?
welke server?

blaatpraat
Premium Member
Premium Member
Berichten: 538
Lid geworden op: 10 Jan 2014
Bedankt: 44 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor blaatpraat » 20 Jan 2017, 09:23

Yarisken schreef:Geen vpn meer nodig.

Die had je enkel maar nodig bij het aanvragen van de invite.
Daarna niet meer. :-)

BMaster
Premium Member
Premium Member
Berichten: 744
Lid geworden op: 01 Apr 2005
Bedankt: 33 keer
Uitgedeelde bedankjes: 38 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor BMaster » 20 Jan 2017, 10:47

Ik heb ook ooit een NL-stack aangemaakt, maar nooit echt gebruikt. Nu heb ik dus ook een invite gekregen voor de BE stack. Maar als ik die wil activeren, en ik wil inloggen op de transip.be site, dan krijg ik de melding dat ik met mijn account naar de NL site moet. Als ik op de NL site mijn invite wil gebruiken, dan krijg ik de melding dat ik in het verleden al een invite gebruikt heb. Wil ik op de BE site een nieuwe account maken, dan kan ik mijn NL gebruikersnaam niet opnieuw gebruiken wegens reeds in gebruik. Ze maken het niet gemakkelijk hoor...

dirkr07
Member
Member
Berichten: 89
Lid geworden op: 21 Feb 2011
Twitter: DirkRonsmans
Locatie: Tienen
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor dirkr07 » 20 Jan 2017, 10:50

BMaster schreef:Ik heb ook ooit een NL-stack aangemaakt, maar nooit echt gebruikt. Nu heb ik dus ook een invite gekregen voor de BE stack. Maar als ik die wil activeren, en ik wil inloggen op de transip.be site, dan krijg ik de melding dat ik met mijn account naar de NL site moet. Als ik op de NL site mijn invite wil gebruiken, dan krijg ik de melding dat ik in het verleden al een invite gebruikt heb. Wil ik op de BE site een nieuwe account maken, dan kan ik mijn NL gebruikersnaam niet opnieuw gebruiken wegens reeds in gebruik. Ze maken het niet gemakkelijk hoor...


Nadeel van initieel de regeltjes te omzeilen? :)

BMaster
Premium Member
Premium Member
Berichten: 744
Lid geworden op: 01 Apr 2005
Bedankt: 33 keer
Uitgedeelde bedankjes: 38 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor BMaster » 20 Jan 2017, 10:51

Geen idee hoe ik indertijd de invite gekregen heb... maar het zou me verbazen als ik dat via een vpn gedaan heb. Misschien was het helemaal in 't begin nog wel mogelijk met een niet-NL ip ofzo, ik weet het echt niet meer!

Yarisken
Plus Member
Plus Member
Berichten: 202
Lid geworden op: 09 Dec 2008
Bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Yarisken » 20 Jan 2017, 12:28

blaatpraat schreef:
Yarisken schreef:Geen vpn meer nodig.

Die had je enkel maar nodig bij het aanvragen van de invite.
Daarna niet meer. :-)

Helemaal in het begin keken ze niet naar ip's.
Dan heb je een NL ip nodig voor de aanvraag maar niet voor de invite zelf.
Daarna had je een NL ip nodig voor zowel de aanvraag als de invite.
Maat van me heeft het voorgehad bij het aanmaken van zijn account met de invite.

Gebruikersavatar
Loeri
Premium Member
Premium Member
Berichten: 477
Lid geworden op: 04 Sep 2011
Locatie: Aalter
Bedankt: 23 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer
Contact:

Re: stack gebruiken

Berichtdoor Loeri » 20 Jan 2017, 12:30

BMaster schreef:Geen idee hoe ik indertijd de invite gekregen heb... maar het zou me verbazen als ik dat via een vpn gedaan heb. Misschien was het helemaal in 't begin nog wel mogelijk met een niet-NL ip ofzo, ik weet het echt niet meer!


Hier ook nooit een vpn gebruikt en toch een code verkregen.
Het rare is dat ik nu terug een code heb gekregen maar deze keer voor de BE "klanten".
Afbeelding

BertG3
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1400
Lid geworden op: 27 Okt 2014
Bedankt: 132 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 160 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor BertG3 » 20 Jan 2017, 16:57

Het heeft geen nut zeker om over te schakelen naar STACK BE ?

BMaster
Premium Member
Premium Member
Berichten: 744
Lid geworden op: 01 Apr 2005
Bedankt: 33 keer
Uitgedeelde bedankjes: 38 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor BMaster » 20 Jan 2017, 17:36

Lijkt me niet nee. Is er iemand die grof geld wil betalen voor mijn invite? :-p

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1369
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor bartman » 22 Jan 2017, 20:12

waarom zijn je telefoonnummer en adres verplichte velden (of vullen jullie fake adressen in?)

yaris
Plus Member
Plus Member
Berichten: 140
Lid geworden op: 13 Mei 2004
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor yaris » 22 Jan 2017, 20:41

bartman schreef:waarom zijn je telefoonnummer en adres verplichte velden (of vullen jullie fake adressen in?)

Ik doe fake.

yezzer
Member
Member
Berichten: 58
Lid geworden op: 28 Jan 2016
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor yezzer » 25 Jan 2017, 20:34

stack toevoegen als netwerkschijf aan uw OS

dit lukt probleemloos (https://www.transip.nl/vragen/753-mijn- ... egen-mijn/)
alleen geraak ik er niet goed uit waar precies (en hoe) je dat script moet plaatsen om niet elke keer het wachtwoord te moeten invoeren als je uw pc opnieuw opstart.
er is sprake dat je dit moet mounten, en het inloggen koppelen via de command prompt:

"Mocht je er voor willen zorgen dat je niet elke keer opnieuw je wachtwoord hoeft in te voeren, dan kun je dit mounten en inloggen koppelen via de command prompt / powershell van Windows in een (autoexec).bat bestand. Let op er wel op dat dit voor gevorderde gebruikers is. Je kunt in dat geval bijvoorbeeld het de volgende regel toevoegen aan een (autoexec).bat bestand: C:\WINDOWS\system32\net use Z: "https://discnaam.stackstorage.com/remote.php/webdav/" /User:<gebruikersnaam> <wachtwoord>."

zijn er mensen die daarvoor al zelf een autoexec.bat bestand gemaakt hebben, en waar zet je dat gemaakt bestand dan precies ergens in uw windows(10)?
m.a.w. hoe gaat dat praktisch dan in zijn werk: wordt dat autoexe.bat bestand dan iedere keer automatisch mee uitgevoerd als windows opgestart wordt (als het op de juiste plaats staat), of moet je dat zelf ergens manueel gaan aanklikken om het (automatisch) te laten uitvoeren?

m.a.w. heeft er dat al iemand in gebruik?
thx om dat even toe te willen lichten of uit te leggen waar, wat en hoe.

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 27107
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1808 keer
Recent bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 313 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor r2504 » 25 Jan 2017, 22:55

Kan je niet gewoon je drive-mapping doen en "Reconnect at signin" opgeven (en daarbij "Remember credentials") ?

Ik zie niet in waarom je daarvoor een batch file zou moeten maken ?

yezzer
Member
Member
Berichten: 58
Lid geworden op: 28 Jan 2016
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor yezzer » 26 Jan 2017, 08:32

r2504 schreef:Kan je niet gewoon je drive-mapping doen en "Reconnect at signin" opgeven (en daarbij "Remember credentials") ?

Ik zie niet in waarom je daarvoor een batch file zou moeten maken ?


dank voor uw antwoord R2504
beiden staan evenwel aangevinkt, maar toch dien je opnieuw de inloggegevens manueel in te geven om die netwerkschijf opnieuw beschikbaar te maken bij bvb een heropstart.
misschien is het daarom dat ze bij stack al meteen in hun help file meegeven om een autoexec.bat te maken?
ik ben daar enigszins mee vertrouwd vanuit de oude dos omgeving nog, maar ik weet niet waar precies ik die bat.file dan moet gaan plaatsen binnen windows(10) zodat hij zijn werk doet zoals het moet...

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 27107
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1808 keer
Recent bedankt: 15 keer
Uitgedeelde bedankjes: 313 keer

Re: stack gebruiken

Berichtdoor r2504 » 26 Jan 2017, 08:49

Een autoexec.bat moet steeds in de C-root staan... maar dan is hij voor alle gebruikers.

Eigenlijk lijkt het me dan beter een batch file in de gebruiker z'n startup folder te plaatsen.


Terug naar “Tutorials/Reviews”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast