printscreen speedtest

drareg
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 32
Lid geworden op: 23 Mar 2008

printscreen speedtest

Berichtdoor drareg » 12 Dec 2008, 21:50

Hoe plaats u een printscreen op het forum om een vraag erover te kunnen stellen? (een leek)

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6174
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Re: printscreen speedtest

Berichtdoor Sub Zero » 12 Dec 2008, 21:58

Selecteer het venster, druk op alt+printscreen. Open nu Paint (start > uitvoeren en typ mspaint in). Neem nu plakken uit het menu bewerken. De screenshot wordt nu in paint geplakt. Neem nu Opslaan als uit het menu bestand, kies een pad en sla de afbeelding op als JPEG of PNG als je het online wil plaatsen. Bij je volgende post kan je het gewoon bijvoegen als bijlage.
Afbeelding

nogChoco
Premium Member
Premium Member
Berichten: 713
Lid geworden op: 11 Mei 2007

Re: printscreen speedtest

Berichtdoor nogChoco » 12 Dec 2008, 22:29

Na de test op speedtest.net krijg je de mogelijkheid om een link naar je eigen resultaten-venstertje te kopiëren. Het 'Forum Link' item dat ze tonen, heeft de juiste BB-code dus die kan je rechtstreeks in je bericht hier plakken.

drareg
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 32
Lid geworden op: 23 Mar 2008

Re: printscreen speedtest

Berichtdoor drareg » 13 Dec 2008, 11:41

Bedankt voor jullie reactie.
Belgian telecom maakt reclame met hun downloadsnelheid van 6Mb. en ik heb een internetverbinding met btc en ook een voip voor de telefonie maar dit maar half als ik met de computer bezig ben en terzelfdertijd telefoneer of opgebeld wordt dan zijn er steeds onderbrekingen in het gesprek.
Nu mijn vraag de resultaten van mijn speedtest stemt dat overeen met wat zij beloven?
Afbeelding

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3280
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 68 keer
Uitgedeelde bedankjes: 164 keer

Re: printscreen speedtest

Berichtdoor Patje » 13 Dec 2008, 11:53

Die download snelheid van 962 wijst dus uit dat je met moeite 1Mb haalt, dus zeker niet goed.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei Y6 4G Mobile Vikings
Afbeelding Afbeelding
Pro⌘imus Familus. BBOX 3V+. 85/30. Zone 2. http://www.speedtest.net/result/7139693110.png

kaween
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2044
Lid geworden op: 19 Jul 2004
Locatie: Genk
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 13 keer

Re: printscreen speedtest

Berichtdoor kaween » 13 Dec 2008, 11:53

Nope, maar het verklaart wel je problemen met onderbrekingen en dergelijke.

Je snelheid ligt zelfs onder de normale verwachtingen van een 1.1mbps lijn, laat staan een 6mbps lijn.

Contact opnemen en oplossing vragen ! Zelf een 4mpbs T2 lijntje zit zwaar boven dat soort waardes.

Afbeelding


Terug naar “Speedtest”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast