Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokkeren

driesve
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1591
Lid geworden op: 05 Mei 2008
Locatie: Antwerpen
Bedankt: 83 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor driesve » 11 Okt 2011, 18:47

Tim.Bracquez schreef:Achja, ze hebben zo extra reclame gegeven aan TPB, of het veel gaat uitmaken, vrees ervoor.
Er is inderdaad een groot deel dat dit kan omzeilen, zeker na Google te gebruiken.
Maar er is volgens mij ook een, niet te onderschatten, groot deel waar TPB niet bij werkt en die geen idee hebben hoe ze dat moeten oplossen. Natuurlijk nemen die dan gewoon een alternatief, of vragen die dat aan een (IT-)vriend.

Dus op lange termijn haalt het inderdaad weinig uit.

-KoeKe-
Plus Member
Plus Member
Berichten: 107
Lid geworden op: 19 Aug 2010
Twitter: SandersBert
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor -KoeKe- » 11 Okt 2011, 19:04

www.depiraatbaai.be werkt perfect alleen de afbeeldingen werken niet. Die staan gehost op static.thepiratebay.org die geblokkeerd is.
Proximus Comfort Pack
Afbeelding

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5182
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: BALEN
Bedankt: 92 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 55 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Ofloo » 11 Okt 2011, 19:25

iceke schreef:+1


Ik zie geen verschil tussen een opname(kopie) van een radiozender of bib en een kopie van het net.
Nu p2p is inderdaad een andere zaak, en daarom is het de baf hun goed recht om dat proberen te verhinderen.
De manier waarop ze dit doen is verwerpelijk.

De vraag is wat verstaat men onder p2p want usenet servers zijn volgens mij helemaal geen p2p toch beschouwd men dit als p2p, ..?

Limburg schreef:Met het vonnis in de hand hoeven ze alleen maar een brief naar de andere providers te sturen om ook daar toegang te laten stoppen.
zonder hier een rechter aan te pas gekomen is zie ik niet in waarom ze dit zouden moeten doen, is tenslotte een burgelijke procedure.

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 28868
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1895 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 394 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor r2504 » 11 Okt 2011, 20:25

Ofloo schreef:De vraag is wat verstaat men onder p2p


Het gaat hem ook niet specifiek over P2P... wel over muziek die illegaal is geupload en die jij via welk mechanisme dan ook kan downloaden.

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1636
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Limburg » 11 Okt 2011, 22:26

Ofloo schreef:
Limburg schreef:Met het vonnis in de hand hoeven ze alleen maar een brief naar de andere providers te sturen om ook daar toegang te laten stoppen.
zonder hier een rechter aan te pas gekomen is zie ik niet in waarom ze dit zouden moeten doen, is tenslotte een burgelijke procedure.

Formeel heb je gelijk.
Maar welke provider zal zin in een rechtszaak hebben waarvan de uitslag, door een eerder vonnis, bij voorbaat vast staat?

seperator
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 34
Lid geworden op: 03 Nov 2010
Bedankt: 6 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor seperator » 12 Okt 2011, 03:01

-KoeKe- schreef:http://www.depiraatbaai.be werkt perfect alleen de afbeeldingen werken niet. Die staan gehost op static.thepiratebay.org die geblokkeerd is.


Het zal niet lang duren voor die afbeeldingen ook weer werken.

seperator
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 34
Lid geworden op: 03 Nov 2010
Bedankt: 6 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor seperator » 12 Okt 2011, 03:11

driesve schreef:
Tim.Bracquez schreef:Achja, ze hebben zo extra reclame gegeven aan TPB, of het veel gaat uitmaken, vrees ervoor.
Er is inderdaad een groot deel dat dit kan omzeilen, zeker na Google te gebruiken.
Maar er is volgens mij ook een, niet te onderschatten, groot deel waar TPB niet bij werkt en die geen idee hebben hoe ze dat moeten oplossen. Natuurlijk nemen die dan gewoon een alternatief, of vragen die dat aan een (IT-)vriend.

Dus op lange termijn haalt het inderdaad weinig uit.


Volgens mij zullen het er niet zoveel zijn, iemand die met torrents werkt zal wel perfect weten hoe hij aan zijn spullen kan geraken.
Wat heeft men gedaan? Men heeft Mercedes van de weg gehaald, maar BMW en Audi rijden nog steeds. En voor velen onder ons is een Audi of een BMW beter dan een Mercedes.

Of anders uitgedrukt, men heeft de bestuurders deur van de wagen geblokkeerd, maar je kan nog steeds via de passagiers deur naar binnen en dan starten maar

Gebruikersavatar
Ofloo
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5182
Lid geworden op: 04 Okt 2004
Locatie: BALEN
Bedankt: 92 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 55 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Ofloo » 12 Okt 2011, 17:04

Limburg schreef:
Ofloo schreef:
Limburg schreef:Met het vonnis in de hand hoeven ze alleen maar een brief naar de andere providers te sturen om ook daar toegang te laten stoppen.
zonder hier een rechter aan te pas gekomen is zie ik niet in waarom ze dit zouden moeten doen, is tenslotte een burgelijke procedure.

Formeel heb je gelijk.
Maar welke provider zal zin in een rechtszaak hebben waarvan de uitslag, door een eerder vonnis, bij voorbaat vast staat?

Andere rechter, ander uitkomst, ..

Limburg
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1636
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Locatie: N.O.Limburg
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Limburg » 13 Okt 2011, 22:18

Jurisprudentie.
Andere rechter: zelfde omstandigheden, zelfde uitspraak.

Kainiac
Plus Member
Plus Member
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 Jul 2010
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Kainiac » 14 Okt 2011, 18:38

Ok, even getest met Belgacom en Telenet.

Als je met Belgacom surft naar http://thepiratebay.org/ dus zonder www dan krijg je deze pagina te zien.
http://i.imgur.com/Z56mx.jpg

Als je echter surft naar http://www.thepiratebay.org dus met www ervoor.
Dan kom je automatisch op depiraatbaai.be uit en zie je dit.
http://i.imgur.com/cutUd.jpg

Bij Telenet is nog niks geblokkeerd.
Ik zal later nog Belgacom testen met een andere DNS.
Laatst gewijzigd door TiTanium op 14 Okt 2011, 18:56, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: [img] TAG verwijderd: Niet overzichtelijk, bij grote foto's kan je beter gewoon een link plaatsen. Vragen PM mij!

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5678
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 284 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor proximusboyke » 14 Okt 2011, 19:24

Met telenet kom ik ook op depiraatbaai.be uit !
Sinds woensdag al
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

Kainiac
Plus Member
Plus Member
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 Jul 2010
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Kainiac » 14 Okt 2011, 20:45

ja, maar dat is omdat de beheerders van thepiratebay alle belgische ip adressen daar naar toe doorsturen.

Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5469
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 455 keer
Uitgedeelde bedankjes: 689 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor TiTanium » 14 Okt 2011, 20:58

Bij belgacom voorlopig niet. Daar krijg je braaf de error :)
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

-KoeKe-
Plus Member
Plus Member
Berichten: 107
Lid geworden op: 19 Aug 2010
Twitter: SandersBert
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor -KoeKe- » 14 Okt 2011, 21:53

TiTanium schreef:Bij belgacom voorlopig niet. Daar krijg je braaf de error :)


Hier ook nog altijd zo, met of zonder www
Proximus Comfort Pack
Afbeelding

Kainiac
Plus Member
Plus Member
Berichten: 152
Lid geworden op: 08 Jul 2010
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Kainiac » 14 Okt 2011, 23:11

Op mijn Belgacom verbinding kan ik toch gewoon surfen naar www.thepiratebay.org met de DNS servers van Belgacom zelf.
Onder firefox word ik doorgestuurd naar depiraatbaai.be en dan werkt de site gewoon.

samsung
Plus Member
Plus Member
Berichten: 103
Lid geworden op: 26 Nov 2008
Locatie: Oudenaarde
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer
Contact:

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor samsung » 16 Okt 2011, 02:36

Als je torrents zoekt via de site: http://torrentz.eu/ dan krijg je bij de resultaten nog links van piratebay maar als je die selecteer krijg je een foutcode 404, Ik heb Belgacom Intense, dit gebeurt sinds donderdag via deze site !

Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5469
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 455 keer
Uitgedeelde bedankjes: 689 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor TiTanium » 16 Okt 2011, 10:30

Net getest en hier met BGC intense werkt het perfect.
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5678
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 284 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor proximusboyke » 16 Okt 2011, 10:34

ik met fibernet zoals hierboven beschreven door samsung en werkt ook perfect
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

StarWing
Premium Member
Premium Member
Berichten: 535
Lid geworden op: 28 Jan 2006
Bedankt: 49 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor StarWing » 21 Okt 2011, 19:24

ik heb als dns de google dns-en en daar wordt TPB blijkbaar wel geblokkeerd.

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3289
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 69 keer
Uitgedeelde bedankjes: 164 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Patje » 21 Okt 2011, 22:30

Ook geprobeerd 1ste google dns en 2de van de isp en geraak er niet op ....
Dit komt misschien als je secondary dns van je isp is, als je de eerste google dns en 2de opendns zet kom ik er hier wel op uit.

Ps: Ik persoonlijk moet er niet op, voorlopig ben ik tevreden met de dns van telenet.
Laatst gewijzigd door Patje op 21 Okt 2011, 22:47, 1 keer totaal gewijzigd.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei P8 lite (2017) Mobile Vikings
Afbeelding Afbeelding
Orange Love: internet + TV + Fixed Phone. 100/10 Mbps. http://www.speedtest.net/result/7597684484.png

redman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1459
Lid geworden op: 26 Okt 2005
Bedankt: 74 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 50 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor redman » 21 Okt 2011, 22:32

Hier google dns, totaal geen blokkade, alles werkt
Afbeelding

Lorkan
Forumtroll
Forumtroll
Berichten: 16
Lid geworden op: 21 Okt 2011

Steeds meer isp's moeten Pirate Bay blokkeren

Berichtdoor Lorkan » 28 Okt 2011, 08:31

Binnenkort dient de bodemprocedure van Brein tegen Ziggo en XS4All om The Pirate Bay te blokkeren.
Recente vonnissen in omringende landen doen Brein alvast juichen.
Blokkade in Finland, België, Italië...
Deze week heeft ook de rechtbank in Helsinki besloten dat de Finse provider Elisa de toegang tot The Pirate Bay moet blokkeren voor haar abonnees. En onlangs besliste de Belgische rechtbank dat Telenet en Belgacom de Zweedse torrentzoekmachine eveneens moeten blokkeren middels een dns-filter voor verschillende domeinen. Ook in Italië, Denemarken en Ierland hebben rechters een isp-blokkade van de Pirate Bay geboden, meldt TorrentFreak.


http://webwereld.nl/nieuws/108381/steed ... keren.html

tom35
Plus Member
Plus Member
Berichten: 165
Lid geworden op: 20 Apr 2009
Bedankt: 20 keer
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: Steeds meer isp's moeten Pirate Bay blokkeren

Berichtdoor tom35 » 30 Okt 2011, 08:26

De vraag is of we daar echt wakker moeten van liggen.
TPB is veel flexibeler dan het belgische gerecht of brein.
Als ze morgen TPB blokkeren dan is die overmorgen terug online met een nieuwe naam en dan zijn ze er aan voor de moeite bij Brein.
Die hebben het nog altijd niet door dat dergelijke dingen niet helpen.
In nl zie je hetzelfde Brein sluit het ene forum met usenet gebruikers , nog geen 24 uur later zijn er 4 nieuwe online om de users naar dat nieuwe forum te lokken. Die dweilen met de kraan open.
In de UK of nl zijn identieke blu ray's of dvd 's of cd's 30 tot 80% goedkoper dan hier, en ja als je uitkijkt ook met nl subs erop.
Onlangs Bruno Mars gekocht als cadeau voor iemand, in de uk net geen 8 euro inclusief verzending, hier in belgie 17/18 euro.
Wat verwachten ze dan eigenlijk ?
Hun oude model van geld graaien is voorbij, het is gewoon een doodstrijd die ze uitstellen momenteel.


Tom

Gebruikersavatar
Patje
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3289
Lid geworden op: 03 Sep 2003
Locatie: (Ledegem)West vlaanderen
Bedankt: 69 keer
Uitgedeelde bedankjes: 164 keer

Re: Steeds meer isp's moeten Pirate Bay blokkeren

Berichtdoor Patje » 30 Okt 2011, 08:56

Er bestaat reeds een topic over de pirate bay.
viewtopic.php?f=24&t=31192&hilit=pirate+bay

[Mod Edit] Posts samengevoegd in bestaande topic. Met dank aan Patje.
Intel® i3-4150 Dual-Core @3,5 GHZ. Ram: 16 GB. HD 1 TB || Windows 10 Home X64 || GSM Huawei P8 lite (2017) Mobile Vikings
Afbeelding Afbeelding
Orange Love: internet + TV + Fixed Phone. 100/10 Mbps. http://www.speedtest.net/result/7597684484.png

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4028
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1356 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 226 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor raf1 » 29 Nov 2011, 14:15

Nu Google DNS platligt blijkt de Scarlet DNS http://thepiratebay.org/ ook te blokkeren.
OpenDNS dan maar ingesteld als derde DNS.

LaserJet
Premium Member
Premium Member
Berichten: 549
Lid geworden op: 01 Dec 2008
Bedankt: 28 keer
Uitgedeelde bedankjes: 46 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor LaserJet » 29 Nov 2011, 15:49

Hier werkt TPB nog via Google DNS.

Gebruikersavatar
Kwabber
Pro Member
Pro Member
Berichten: 415
Lid geworden op: 13 Dec 2003
Locatie: Izegem
Bedankt: 2 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Kwabber » 29 Nov 2011, 19:26

Blijkbaar heb je een thepiratebay.ee ook
blabla

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6177
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Sub Zero » 29 Nov 2011, 21:58

Wat denk je van depiraatbaai.be ?
Afbeelding

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 28868
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1895 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 394 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor r2504 » 01 Feb 2012, 19:14

Ook Depiraatbaai.be voortaan geblokkeerd

Enkele maanden na het arrest van downloadsite The Pirate Bay is ook depiraatbaai.be niet langer bereikbaar. Opmerkelijk: de Belgische antipiraterijvereniging BAF weet van niets. Dat schrijft de technologiesite ZDnet.be

Bron: http://www.standaard.be/artikel/detail. ... 120201_170

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17964
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 862 keer
Recent bedankt: 9 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1716 keer
Contact:

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor krisken » 01 Feb 2012, 19:18

http://www.baiedespirates.be werkt nog

Big belgian firewall. Lang leve VPN blijkbaar...

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5469
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 455 keer
Uitgedeelde bedankjes: 689 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor TiTanium » 01 Feb 2012, 19:48

Big belgian firewall

Op den duur zijn ze gene zak beter dan China en dergelijke. Dictatuur wordt nog een feit op het internet!
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17964
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 862 keer
Recent bedankt: 9 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1716 keer
Contact:

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor krisken » 01 Feb 2012, 19:52


Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Opus
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 918
Lid geworden op: 29 Sep 2008
Locatie: Hoboken
Bedankt: 46 keer
Uitgedeelde bedankjes: 83 keer
Contact:

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Opus » 01 Feb 2012, 20:02

depiraatbaai.be werkt hier nog altijd perfekt met telenet en opendns.
Dreambox 800 / Open-Pli image / eSATA 750Gb / CCcam 2.1.4 / Schotel draaibaar
Core2duo E6600 Debian CCcam 2.1.4 server

lithion
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1766
Lid geworden op: 21 Aug 2006
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor lithion » 01 Feb 2012, 20:04

ZDNET zou beter eens wat mensen aannemen met kennis van zaken. depiraatbaai.be is geblokkeerd omdat die nu doorverwijst naar thepiratebay.se. Die site gebruikt twee DNS-servers (van de 4) die op de fameuze blacklist staan. De operatoren, noch DNS.BE hebben dus extra dingen geblocked.

Gebruikersavatar
krisken
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 17964
Lid geworden op: 07 Nov 2006
Twitter: kriskenbe
Locatie: Massemen - 91WET0
Bedankt: 862 keer
Recent bedankt: 9 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1716 keer
Contact:

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor krisken » 01 Feb 2012, 20:21

viewtopic.php?f=44&t=32406&p=418621#p418621

//edit meon: we zijn hier 2x 't zelfde aan't zeggen, laten we het andere (recentere) topic maar open houden en deze sluiten?

Internet = Orange 100/10Mbps + WirelessBelgië + Billi (2x 100/30Mbps profiel)
Telefonie = WeePee + Speakup + Billi + OVH
GSM = Orange Koala Smartphone + Scarlet Red
TV = Bhaalu + Netflix + Orange
Netwerk = Mikrotik & UBNT powered

Mobile Viking
Plus Member
Plus Member
Berichten: 114
Lid geworden op: 19 Jan 2010
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 25 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor Mobile Viking » 18 Apr 2012, 18:12

Blijkbaar is depiraatbaai.be ook niet meer bereikbaar? Je komt op een stoppagina van de overheid terecht... Iemand een oplossing?

MrBlueSky
Pro Member
Pro Member
Berichten: 289
Lid geworden op: 22 Mar 2012
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 127 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor MrBlueSky » 18 Apr 2012, 18:15

Op ZDNet is er meer informatie over te vinden.
Daar staan ook enkele oplossingen in (Google DNS gebruiken, of gewoon naar fu *ck*timkuik . org surfen van Geenstijl)
Laatst gewijzigd door MrBlueSky op 18 Apr 2012, 18:16, 2 keer totaal gewijzigd.

-KoeKe-
Plus Member
Plus Member
Berichten: 107
Lid geworden op: 19 Aug 2010
Twitter: SandersBert
Bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor -KoeKe- » 18 Apr 2012, 18:16

Proximus Comfort Pack
Afbeelding

LaserJet
Premium Member
Premium Member
Berichten: 549
Lid geworden op: 01 Dec 2008
Bedankt: 28 keer
Uitgedeelde bedankjes: 46 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor LaserJet » 18 Apr 2012, 18:52

Met de Google DNS werkt depiraatbaai hier nog gewoon.
DNS 8.8.8.8
8.8.4.4

driesve
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1591
Lid geworden op: 05 Mei 2008
Locatie: Antwerpen
Bedankt: 83 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: Telenet en Belgacom moeten toegang tot Pirate Bay blokke

Berichtdoor driesve » 18 Apr 2012, 19:17

Het gemakkelijkste is de franstalige variant, voor zolang die nog werkt natuurlijk!
http://baiedespirates.be/


Terug naar “Breedband nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: boonpwnz, MaT en 2 gasten