Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Geert2800
Pro Member
Pro Member
Berichten: 264
Lid geworden op: 14 Aug 2013
Bedankt: 46 keer

Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor Geert2800 » 23 Jul 2018, 05:55

Sinds gisteren laad er geen enkele webbrowser buiten google.be nog pagina's bij mij. Geef ik de pagina van userbase in gelijk welke webbrowser staat er onderaan verbinding maken... En voor de rest gebeurd er niks. Na een min krijg ik wel een melding dat het laden van de pagina te lang duurt en dat ik mijn proxy en firewallinstellingen moet nakijken of een netwerkcontrole uitvoeren. Dat laatste heb ik gedaan maar vind geen problemen.

Emails ophalen met winmail, bestanden via torrents downloaden ook allemaal geen probleem. Maar in de webbrowsers niks.

Iemand enig idee hier? Ik kan mij voorlopig wel behelpen op de smartphone maar handig is wat anders :'(. Op andere laptops heb ik geen problemen enkel dus de mijne.

Gebruikersavatar
iktjilp
Plus Member
Plus Member
Berichten: 114
Lid geworden op: 23 Jun 2013
Twitter: IkTjilp
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 4 keer

Re: Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor iktjilp » 23 Jul 2018, 07:30

Computer al eens herstart wellicht maar zou het ook eens doen met je modem en router.
Edpnet VDSL XL - Orange panter - Zonlicht

Geert2800
Pro Member
Pro Member
Berichten: 264
Lid geworden op: 14 Aug 2013
Bedankt: 46 keer

Re: Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor Geert2800 » 23 Jul 2018, 10:59

Computer al meermaals herstart zonder succes. Router staat er niet tussen en Telenet en ikzelf hebben de modem al herstart zonder succes.

lanadekat
Premium Member
Premium Member
Berichten: 722
Lid geworden op: 23 Aug 2013
Bedankt: 56 keer
Uitgedeelde bedankjes: 36 keer

Re: Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor lanadekat » 23 Jul 2018, 11:11

Als er geen router tussen staat zal het moeilijk werken.
Ik neem aan dat uw met modem de HGW bedoelt?

Maar aangezien al de rest werkt moet het een software probleem zijn. Toevallig niet een proxy ingesteld ofzo?

Probeer eens een browser te resetten:
https://www.google.be/url?sa=t&source=w ... YVb6tpb7Bp

Geert2800
Pro Member
Pro Member
Berichten: 264
Lid geworden op: 14 Aug 2013
Bedankt: 46 keer

Re: Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor Geert2800 » 23 Jul 2018, 12:00

lanadekat schreef:Als er geen router tussen staat zal het moeilijk werken.
Ik neem aan dat uw met modem de HGW bedoelt?

Maar aangezien al de rest werkt moet het een software probleem zijn. Toevallig niet een proxy ingesteld ofzo?

Probeer eens een browser te resetten:
https://www.google.be/url?sa=t&source=w ... YVb6tpb7Bp


Wat is HGW? Bij mijn weten heb ik geen Proxy ingesteld als ik bij verbindingen ga kijken en lan kan staat daar alles leeg.

Heb al gelezen dat het iets met de firewall zou kunnen zijn, iets met de DNS of malware.

Vanavond ga ik de firewall is uitschakelen zien of dat iets oplost, anders ga ik naar de DNS kijken en anders scannen op malware.

Had al een herstelpunt van een maand geleden genomen toen werkte alles nog maar zonder succes.

Internet explorer die heb ik gisteren gereset en dat was zonder succes.


EDIT : Zet ik de firewall af van AVG werkt alles terug. Oplossing iemand???

Geert2800
Pro Member
Pro Member
Berichten: 264
Lid geworden op: 14 Aug 2013
Bedankt: 46 keer

Re: Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor Geert2800 » 24 Jul 2018, 14:38

En toen werd het hier stil!

Gebruikersavatar
Sinna
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1412
Lid geworden op: 14 Nov 2008
Locatie: Brugge
Bedankt: 85 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 79 keer

Re: Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor Sinna » 24 Jul 2018, 14:51

Je geeft zelf de oplossing: de firewall van AVG gooit blijkbaar roet in het eten. Je moet dus die richting uitkijken...
Computer(k)nul

Geert2800
Pro Member
Pro Member
Berichten: 264
Lid geworden op: 14 Aug 2013
Bedankt: 46 keer

Re: Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor Geert2800 » 24 Jul 2018, 19:29

Als ik hem afzet werkt alles. Staat hij aan gebeurd er niks. AVG al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en zonder succes.

Gebruikersavatar
AnD
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3551
Lid geworden op: 18 Okt 2003
Locatie: Hasselt
Bedankt: 64 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 348 keer

Re: Geen enkele webbrowser laad pagina's.

Berichtdoor AnD » 25 Jul 2018, 07:29

AVG niet meer gebruiken en overgaan naar een andere.


Terug naar “Algemeen Internet-Gebruik”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MaT en 4 gasten