wordt omgeleid naar findbetterresults.com

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4002
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 258 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 80 keer

wordt omgeleid naar findbetterresults.com

Berichtdoor jackho » 16 Aug 2017, 09:40

Op mijn laptop w10 pro, wordt ik af en toe tijdens het browsen zowel met Edge, IE explorer, FF en chrome omgeleid naar findbetterresults.com .
Hoe kan ik deze verwijderen?
Al geprobeerd met Adwcleaner en Malwarebytes maar zonder succes!

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29377
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1939 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 413 keer

Re: wordt omgeleid naar findbetterresults.com

Berichtdoor r2504 » 16 Aug 2017, 10:48

Google gewoon op "remove findbetterresults" en je hebt honderden links.

https://malwaretips.com/blogs/remove-fi ... sults-com/ is er ééntje van.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4002
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 258 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 80 keer

Re: wordt omgeleid naar findbetterresults.com

Berichtdoor jackho » 16 Aug 2017, 12:04

heb ik ook gedaan maar het lukt niet!
Weet je soms of er nog een gratis versie bestaat van Hitman Pro, want deze had ik geprobeerd, maar na een scan vraagt hij een license nummer.
Of ken je soms een goed alternatief dat gratis is ?

Ik krijg ook altijd in chrome als ik surf naar userbase.be/ -> no secure en dan moet ik kiezen om onbeveiligd verder te gaan,
maar ik veronderstel dat dit niks met mijn probleem te maken heeft met deze ad topic hier.

cadsite
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2215
Lid geworden op: 20 Jan 2015
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 163 keer
Uitgedeelde bedankjes: 59 keer
Contact:

Re: wordt omgeleid naar findbetterresults.com

Berichtdoor cadsite » 16 Aug 2017, 15:44

Heel frustrerend dat soort tooltjes. Gratis detecteren, maar niks oplossen.
Hier staat er nog heel wat tekst. (Geen garantie van mij uit :angel: )
https://www.malwarekillers.com/how-to-r ... op-up-ads/

Je andere probleem heeft er niets mee te maken. Dat is omdat moderne browsers tegenwoordig https verwachten en userbase werkt nog hoofdzakelijk over http.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4002
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 258 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 80 keer

Re: wordt omgeleid naar findbetterresults.com

Berichtdoor jackho » 16 Aug 2017, 20:03

Het probleem is van deze programma's zoals spyhunter en hitman pro, dat je direct zo'n 20 a 30 € moogt neertellen om dan nog niet zeker te zijn dat het probleem zal opgelost zijn :-(

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4002
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 258 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 80 keer

Re: wordt omgeleid naar findbetterresults.com

Berichtdoor jackho » 23 Aug 2017, 11:37

Na het doornemen van zo vele sites en doorworstelen van zoveel voorgestelde oplossingen, is het dan toch uiteindelijk HitmanPro die mijn probleem opgelost heeft :banana:

MarkDM
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1448
Lid geworden op: 25 Sep 2007
Locatie: Berlare (O-Vl)
Bedankt: 90 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 17 keer

Re: wordt omgeleid naar findbetterresults.com

Berichtdoor MarkDM » 23 Aug 2017, 11:52

En heb je moeten betalen ? Ik heb het probleem ook, maar slechts met één website: autoscout24.be .
Bij geen enkele andere website heb ik het. Alleen daar, als ik "op details" zoek ("meer criteria") en een merk kies . Dan opent er een bijkomend tabblad met findbetterresults.
Zou niet eerder die website van Autoscout24 besmet zijn ?
Voip: Edpnet/Voiptiger/Weepee met Linksys SPA3102
Internet: Edpnet Vdsl XL met Fritzbox 7360
TV: Telenet CI+/Digicorder en Astra/Dvb-t op Xtrend met Open-Pli

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4002
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 258 keer
Recent bedankt: 3 keer
Uitgedeelde bedankjes: 80 keer

Re: wordt omgeleid naar findbetterresults.com

Berichtdoor jackho » 23 Aug 2017, 13:14

Ik had inderdaad ook het zelfde voor enkel op bepaalde site, als ik mijn skynet blog opende om te bewerken gebeurde er niks,
tot ik klikte op tab: berichten of ook op tab: alle berichten.
En ik dacht toen ook eerst dat het de skynet blog site zou kunnen zijn die besmet was.
Op den duur was ik het zo beu geworden, geen enkel oplossing werkte die ik op internet vond, en ten einde raad mij maar een hitman Pro versie online besteld.


Terug naar “Algemeen Internet-Gebruik”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten