Fritzbox vraagje

johand
Premium Member
Premium Member
Berichten: 452
Lid geworden op: 07 Sep 2011
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Fritzbox vraagje

Berichtdoor johand » 22 Mar 2017, 08:19

Kan je op een Fritzbox instellen om alle internetverkeer te stoppen om tijdstip "x" en terug aan te zetten om tijdstip "y"? Desnoods internet connectie volledig plat tussen x&y...

sanka
Starter
Starter
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 Nov 2009

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor sanka » 22 Mar 2017, 08:28

welke Frizbox heb je...avm 7360 kan het wel voor de wifi maar helemaal plat leggen heb ik nog niet gevonden...

johand
Premium Member
Premium Member
Berichten: 452
Lid geworden op: 07 Sep 2011
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor johand » 22 Mar 2017, 08:31

sanka schreef:welke Frizbox heb je...avm 7360 kan het wel voor de wifi maar helemaal plat leggen heb ik nog niet gevonden...
ja ik heb een 7360. wifi plat is genoeg... Moet eigenlijk dienen om tablet gebruikt aan banden te leggen. praten helpt niet, dus hardere maatregel nodig.

johan.devos
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 777
Lid geworden op: 14 Mei 2008
Locatie: Bevergem :-)
Bedankt: 97 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 112 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor johan.devos » 22 Mar 2017, 08:47

Werkt perfect met een FB. Ik heb dit ook altijd gebruikt om het internetverbruik van de kids te sturen toen deze nog thuis waren.

Gebruikersavatar
serialchiller
Premium Member
Premium Member
Berichten: 481
Lid geworden op: 03 Feb 2012
Bedankt: 45 keer
Uitgedeelde bedankjes: 26 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor serialchiller » 22 Mar 2017, 09:39

ter info: op mijn 7490 staat dat in menu wireless --> schedule

johcla
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2202
Lid geworden op: 23 Mar 2009
Bedankt: 126 keer
Uitgedeelde bedankjes: 571 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor johcla » 22 Mar 2017, 10:21

Je kan dit zelfs per toestel instellen, bijvoorbeeld: tablet mag 2 uur online zijn tussen 10u en 22u. Voor extra uren tijdens vakantie of zo kan je dan codes geven. I
Hier wordt het gebruikt voor de Playstation.

Gebruikersavatar
Joe de Mannen
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3384
Lid geworden op: 22 Feb 2005
Bedankt: 418 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 416 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor Joe de Mannen » 22 Mar 2017, 10:39

pak gewoon hun lader af, ze zullen wel minderen... :)

Jack Daniels
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4593
Lid geworden op: 06 Jul 2008
Locatie: Dendermonde
Bedankt: 548 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 222 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor Jack Daniels » 22 Mar 2017, 10:47

Joe de Mannen schreef:pak gewoon hun lader af, ze zullen wel minderen... :)

of die hele handel gewoon afnemen en achter slot en grendel. Soms zijn er écht wel hele eenvoudige oplossingen. Alleen zien sommigen ze niet meteen.
MacMini - Vu+ Zero - Fritz!Box 7490 + VoIP - 12x Sunpower 318 zonnepanelen

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2024
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 108 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 71 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor lacer » 22 Mar 2017, 11:08

Let wel op dat ze je FB wachtwoord niet weten te vinden, of je Telenet of Primus om Wifi connectie te maken via een andere router/AP.
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 3B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu 18.04 + Ubuntu Mate 16.04 / Ubuntu steunpunt

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5782
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 429 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 306 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor heist_175 » 22 Mar 2017, 12:41

Dan leggen ze een eigen kabel naar een eigen AP en klaar?
Of ze gebruiken mobiele data?
Of de wifi van de buren?

johand
Premium Member
Premium Member
Berichten: 452
Lid geworden op: 07 Sep 2011
Bedankt: 14 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: Fritzbox vraagje

Berichtdoor johand » 22 Mar 2017, 14:59

heist_175 schreef:Dan leggen ze een eigen kabel naar een eigen AP en klaar?
Of de wifi van de buren?


lacer schreef:Let wel op dat ze je FB wachtwoord niet weten te vinden, of je Telenet of Primus om Wifi connectie te maken via een andere router/AP.


Als ze dat allemaal kunnen dan verdienen ze meer tablet!


Terug naar “Algemeen Internet-Gebruik”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot], NuKeM en 1 gast