orange - powerline

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1423
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

orange - powerline

Berichtdoor bartman » 13 Jan 2017, 00:25

vraagje: kan ik (bij overschakeling van telenet naar orange) mijn telenet powerlines blijven gebruiken voor internet lang het stopcontact of verkoopt orange zijn eigen produkt en moet ik dit dan gebruiken?

blaatpraat
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 771
Lid geworden op: 10 Jan 2014
Bedankt: 61 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 27 keer

Re: orange - powerline

Berichtdoor blaatpraat » 13 Jan 2017, 07:51

Ja, dat kun je.
Het protocol blijft "ethernet" :-)

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1423
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: orange - powerline

Berichtdoor bartman » 13 Jan 2017, 15:19

ook al wordt de witte telenet modem/router vervangen door de orange modem/router?

Gebruikersavatar
JoskeVermeulen
Premium Member
Premium Member
Berichten: 507
Lid geworden op: 22 Aug 2012
Locatie: Liedekerke
Bedankt: 63 keer
Uitgedeelde bedankjes: 39 keer

Re: orange - powerline

Berichtdoor JoskeVermeulen » 13 Jan 2017, 15:57

Powerlines zijn niet provider gebonden, logo staat er gewoon op door overeenkomst met de fabrikant ervan (devolo, tp-link, ...) die zelf die modellen onder eigen logo uitbrengen en universeel te gebruiken zijn.
:troosten:
TV: Afbeelding
ISP: Afbeelding
Tel.: Afbeelding + Afbeelding + Afbeelding

Gebruikersavatar
D3bian
Moderator
Moderator
Berichten: 1240
Lid geworden op: 29 Jun 2006
Locatie: Zemst
Bedankt: 25 keer
Uitgedeelde bedankjes: 94 keer
Contact:

Re: orange - powerline

Berichtdoor D3bian » 13 Jan 2017, 16:33

Je gaat wel, indien je Wi-Fi cloning doet, dit opnieuw moeten instellen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Terug naar “Algemeen Internet-Gebruik”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten