ADSL modem gezocht

khsw
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1145
Lid geworden op: 03 Mar 2004
Bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

ADSL modem gezocht

Berichtdoor khsw » 16 Feb 2005, 23:20

We hebben onlangs brand gehad (http://forum.khsw-be.net/topic.asp?TOPIC_ID=169) en nu heb ik een oudere PC geleend van een vriend om toch mijn mails op zijn minst wat bij te kunnen houden. Gisteren heeft echter de interne ADSL-modem het begeven :cry:
'k Heb voor nu even de modem van mijn pa genomen, maar die moet ik morgen terug aansluiten...
Iemand die toevallig nog een ADSL-modem op zolder liggen heeft en die weg wil doen voor een redelijke prijs? Liefst provincie Oost-Vlaanderen.

Bedankt!!

Maglor
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2030
Lid geworden op: 06 Dec 2004
Locatie: liedekerke.vl
Bedankt: 53 keer
Uitgedeelde bedankjes: 136 keer

Berichtdoor Maglor » 16 Feb 2005, 23:33

Dat zal geen probleem worden met al die mensen die overschakelen naar Scarlet One... :-)

Gebruikersavatar
Sub Zero
Administrator
Administrator
Berichten: 6177
Lid geworden op: 15 Sep 2002
Locatie: Herzele
Bedankt: 95 keer
Uitgedeelde bedankjes: 74 keer
Contact:

Berichtdoor Sub Zero » 17 Feb 2005, 00:03

Ik heb nog een Eicon USB. Maar ik kan het je eigenlijk niet aanraden. ZIjn officieel maar getest tot 2.2Mbit en vallen direct uit als je wat ver van de centrale zit. Indien voldoende mag je hem gratis hebben.

Cheers
Afbeelding

khsw
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1145
Lid geworden op: 03 Mar 2004
Bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Berichtdoor khsw » 17 Feb 2005, 12:58

Sub Zero,

Bedankt voor het zéér vriendelijke aanbod Afbeelding, maar mijn ouders wonen toch een eindje (4km dacht ik) van de centrale.
'k Heb ondertussen bericht gekregen van iemand die op 10 minuutjes van mijn deur woont, dus ik ga die modem nemen...

MaRtO
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1250
Lid geworden op: 26 Nov 2003
Locatie: BE

Berichtdoor MaRtO » 17 Feb 2005, 16:19

Ik zou een speedtouch home modem nemen, want als je wil kan je hem later dan nog tweaken naar pro. => http://www.userbase.be/forum/portal.php ... re&sub=sth

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29377
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1939 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 413 keer

Berichtdoor r2504 » 17 Feb 2005, 16:53

°MaRtO°° schreef:Ik zou een speedtouch home modem nemen, want als je wil kan je hem later dan nog tweaken naar pro. => http://www.userbase.be/forum/portal.php ... re&sub=sth


Neem gewoon een Speedtouch 510... die doet alles wat zowel een Home als een Pro kan (dat zijn trouwens toestellen die niet meer verkocht worden voor zover ik weet) en is nog goedkoper ook.

khsw
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1145
Lid geworden op: 03 Mar 2004
Bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Berichtdoor khsw » 17 Feb 2005, 18:47

Ik heb een Speedtouch router zulle, maar die hebben ze meegenomen om te reinigen (net als mijn reserve Topcom Xplorer), vandaar dat ik op zoek was naar een goedkoop spulletje voor enkele weken...


Terug naar “Test”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast