TVV zenders niet beschikbaar...

tdemeyer
Plus Member
Plus Member
Berichten: 156
Lid geworden op: 19 Jan 2013
Locatie: Ronse
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor tdemeyer » 03 Mar 2015, 19:42

De zenders vtm HD, Vitaya, Acht, JIM, vtmKzoom, Ketnet, Eurosport 2, La Une HD, La Deux, La Trois, RTL TVI HD, Club RTL, Plug RTL, Hustler TV, Klara, Studio Brussel, MNM, Joe FM, Q-Music, La Premiere, Vivacite, Musiq 3, Pure FM, Bel RTL, Mint, Radio Contact zijn momenteel niet beschikbaar door een technisch incident.

Wij stellen alles in het werk om de situatie zo snel mogelijk te herstellen. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.
Datum van melding: 3 maart 2015 - 16u53


Wow... transpondertje ginder boven naar de knoppen zeker? :)

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4530
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 539 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 174 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor iceke » 03 Mar 2015, 20:07

Aléé, en ik mij cs maar herstarten :angel:

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1719
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor laroyj » 03 Mar 2015, 22:35

Wat 2BE HD en Vier HD allemaal kan teweeg brengen....

Pasen valt dit jaar extra vroeg bij TV VLAANDEREN! Op 3 maart voegen we VIER
en 2BE toe in hd en krijgt Basic+ er de nieuwe zender The QYOU bij!

Deze hd-zenders zullen samen met VIJF en de andere Vlaamse zenders beschikbaar zijn op de ASTRA 3 satelliet. Om het volledige aanbod van TV VLAANDEREN te ontvangen, heeft uw schotel een dubbele ontvangstkop of duo LNB nodig

http://www.tv-vlaanderen.be/abonnee/nie ... t_leesmeer
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

tdemeyer
Plus Member
Plus Member
Berichten: 156
Lid geworden op: 19 Jan 2013
Locatie: Ronse
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor tdemeyer » 04 Mar 2015, 15:51

Beste klant,

Omwille van een storing in ons netwerk was het gisterenavond niet mogelijk om een aantal tv-zenders van uw tv-abonnement te bekijken.
Het beeld is terug op deze zenders, maar nog niet stabiel. Onze technici stellen momenteel alles in het werk om het probleem zo snel mogelijk definitief op te lossen. Daarnaast onderzoeken we de oorzaak van de uitval om te vermijden dat dit in de toekomst opnieuw zou voorvallen.
Indien u problemen ondervindt kan u vtm, 2BE, VIER en VIJF ook bekijken vanaf kanaalnummer 102.
Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
TV VLAANDEREN


Al vriendelijk dat ze een mail sturen om te zeggen wat ik zie :)

Het beeld is niet stabiel... understatement of the year...

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1719
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor laroyj » 04 Mar 2015, 16:25

welke ontvanger gebruik je ? officiele TVV ontvanger ? Linux -enigma2 of nog iets anders ?
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4530
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 539 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 174 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor iceke » 04 Mar 2015, 16:42

De ontvanger maakt niet uit hoor, is een algemene storing.

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1719
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor laroyj » 04 Mar 2015, 17:21

ik heb ze allemaal op mn amico maar blokken...nie goe dus...
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

leohein
Plus Member
Plus Member
Berichten: 139
Lid geworden op: 13 Mei 2013
Bedankt: 11 keer
Uitgedeelde bedankjes: 67 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor leohein » 04 Mar 2015, 19:16

Nog altijd freezes en blokvorming.
Ze hebben precies ook wat veel kanalen op 1 transponder gestopt, blijkbaar besparingen bij TVV.

lithion
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1719
Lid geworden op: 21 Aug 2006
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor lithion » 04 Mar 2015, 20:34

Ontvanger heeft wel invloed hoe je het probleem ervaart. Op mijn DM800 hangt zelfs het geluid continue en op de vu Solo2 krijg ik gewoon af en toe beeldartifcacts. Denk dat iets mis is met de timings van de codering van de kanalen. Vandaag was er trouwens ook geen VTM Kazoom te zien, maar gans de dag Kanaal Z...

KRL100
Premium Member
Premium Member
Berichten: 500
Lid geworden op: 22 Sep 2008
Locatie: Diksmuide
Bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 21 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor KRL100 » 05 Mar 2015, 08:42

Gisteren was het idd huilen met de pet op, telkens blokken en freezes... Deze morgen lijkt het beeld weer normaal, maar eenHD is gewoon SD-beeld, idem VTM, etc... Het is dus hun upload waar het verkeerd gegaan is... Het beeld dat binnenkomt duidt wel degelijk 1920x1080 aan, maar is dus eigenlijk SD.

Hopelijk is alles snel weer in orde. 2Be HD en vier HD trouwens nog niet gevonden...
DJ KaReL de Groot --- www.kareldegroot.be

didi79
Pro Member
Pro Member
Berichten: 410
Lid geworden op: 25 Jun 2007
Bedankt: 30 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 9 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor didi79 » 05 Mar 2015, 19:30

Op mijn tv (ik kijk zonder externe decoder) werden vier en 2BE vanzelf vervangen door vier HD en 2BE HD.
En anders kan je ze manueel inputten adhv van de zenderlijst

Gebruikersavatar
iceke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4530
Lid geworden op: 11 Jun 2010
Bedankt: 539 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 174 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor iceke » 05 Mar 2015, 20:10

Om Linux bakken gewoon ff fastscan op tvvlaanderen hd.
Het is nog altijd een potje, eenhd en canvas is goed, al de rest van de hd zenders is nog steeds sd.

Roygenz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 782
Lid geworden op: 27 Apr 2006
Locatie: 51RUI0
Bedankt: 48 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer
Contact:

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor Roygenz » 05 Mar 2015, 20:39

Teveel HD zenders op 1 transponder geduwd?
- TV: Vu+ Solo2 - TV Vlaanderen + Chromecast & Netflix
- INTERNET: EDPNet Newer & Faster 100/20
- ROUTER: Fritz!Box 7490 Int. version
- TEL: WeePee (incoming) - Freevoipdeal (outgoing)
- MOBILE: Proximus Intense 8GB

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1719
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 94 keer
Uitgedeelde bedankjes: 19 keer
Contact:

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor laroyj » 06 Mar 2015, 11:19

..gisterenavond was het precies toch in orde op mijn toestellen en was het wel effectief HD bij 2BE bij vier toch een beeetje mijn twijfels..
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Roygenz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 782
Lid geworden op: 27 Apr 2006
Locatie: 51RUI0
Bedankt: 48 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer
Contact:

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor Roygenz » 06 Mar 2015, 13:17

Net eens snel getest: VTM HD gaat naar 8 à 9Mbps, VIER HD blijft rond 5,9Mbps hangen...
- TV: Vu+ Solo2 - TV Vlaanderen + Chromecast & Netflix
- INTERNET: EDPNet Newer & Faster 100/20
- ROUTER: Fritz!Box 7490 Int. version
- TEL: WeePee (incoming) - Freevoipdeal (outgoing)
- MOBILE: Proximus Intense 8GB

Roygenz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 782
Lid geworden op: 27 Apr 2006
Locatie: 51RUI0
Bedankt: 48 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer
Contact:

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor Roygenz » 16 Mar 2015, 20:04

Terug om zeep blijkbaar... Alweer blokkenfestijn op VTM HD, VIER HD etc.
- TV: Vu+ Solo2 - TV Vlaanderen + Chromecast & Netflix
- INTERNET: EDPNet Newer & Faster 100/20
- ROUTER: Fritz!Box 7490 Int. version
- TEL: WeePee (incoming) - Freevoipdeal (outgoing)
- MOBILE: Proximus Intense 8GB

Opus
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 908
Lid geworden op: 29 Sep 2008
Locatie: Hoboken
Bedankt: 46 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 83 keer
Contact:

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor Opus » 16 Mar 2015, 20:11

Idd alles wer nor de kloteu.
Oek oep Crime investigation enzo ist nor de genoe.
Tgo wer ner navond netflix of xbmc weurde peinzek.
Dreambox 800 / Open-Pli image / eSATA 750Gb / CCcam 2.1.4 / Schotel draaibaar
Core2duo E6600 Debian CCcam 2.1.4 server

leohein
Plus Member
Plus Member
Berichten: 139
Lid geworden op: 13 Mei 2013
Bedankt: 11 keer
Uitgedeelde bedankjes: 67 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor leohein » 16 Mar 2015, 20:21

Ja, hier ook freezes.
Veel te veel HD zenders op 1 transponder, schandalig gewoon.

crazydavid
Plus Member
Plus Member
Berichten: 215
Lid geworden op: 12 Mar 2008
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor crazydavid » 16 Mar 2015, 20:21

Jep hier hetzelfde

tdemeyer
Plus Member
Plus Member
Berichten: 156
Lid geworden op: 19 Jan 2013
Locatie: Ronse
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor tdemeyer » 16 Mar 2015, 20:44

Weer koekenbak... zelfde storing is terug...

lithion
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1719
Lid geworden op: 21 Aug 2006
Bedankt: 47 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor lithion » 16 Mar 2015, 20:49

Gelukkig dat ze de vlaamse zenders nog steeds dubbel uitstralen en de SD versies het wel nog steeds doen.

kamiel
Premium Member
Premium Member
Berichten: 565
Lid geworden op: 18 Jun 2012
Bedankt: 31 keer
Uitgedeelde bedankjes: 127 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor kamiel » 17 Mar 2015, 00:10

Hier ook naar de SD versie gekeken.
Internet: EDPnet VDSL XS met Fritzbox 7360 als modem en router
TV: Netflix, Stievie, VRTNU en vier.be
VOIP: Weepee (inkomend), Freevoipdeal (uitgaand) via Raspbx
GSM: Orange (met Chinese Oukitel K4000)

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2278
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 147 keer
Uitgedeelde bedankjes: 85 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor boulder » 24 Mar 2015, 18:31

Ik lees op andere fora dat het nu al de derde keer is dat het prijs is bij TV Vlaanderen, iedere keer blokjes, zwarte vlekken, noem maar op.
En dat duurt dan soms een hele dag.
Ik weet niet, als ik dan zie hoe sommigen die provider ophemelen maar op dergelijke momenten houden ze zich muisstil.
Geef toe, vrije hardwarekeuz met een provider die zeeën van tijd nodig heeft om een storing op te lossen, het is toch ook niet alles.
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3687
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1287 keer
Recent bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 224 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor raf1 » 24 Mar 2015, 19:22

Deze namiddag is er inderdaad een storing geweest op de fiberverbinding naar de uplink. Opgelost sinds 17u55.
Storingen zijn inderdaad ongewenst, maar niet te voorspellen of te vermijden.

Laten we vooral ook niet vergeten hoe onze grootste tv-aanbieder Telenet omgaat met "geplande werken": voor de grote netwerf schakelt men het volledige kabelsignaal simpelweg de hele werkdag uit. Als je pech hebt zelfs meerdere werkdagen.

Zoiets zou TV Vlaanderen nooit doen, integendeel, geplande werken gebeuren steeds 's nachts of men zendt de betrokken kanalen dubbel uit via een andere transponder die niet onderbroken wordt.

Ik heb bij TV Vlaanderen tijdens prime time nog nooit een onderbroken signaal gehad, bij Telenet heb ik dat vroeger meermaals voorgehad. Ik herinner me nog goed dat ik toen met de laptop met DVB-T-stick naar de VRT moest kijken

[Afbeelding Post made via mobile device ]

Flup
Pro Member
Pro Member
Berichten: 354
Lid geworden op: 05 Mar 2004
Bedankt: 52 keer
Uitgedeelde bedankjes: 46 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor Flup » 24 Mar 2015, 19:57

Ik weet niet, als ik dan zie hoe sommigen die provider ophemelen maar op dergelijke momenten houden ze zich muisstil.
Geef toe, vrije hardwarekeuz met een provider die zeeën van tijd nodig heeft om een storing op te lossen, het is toch ook niet alles.

Het een heeft niets met het ander te maken.
Vrije hardwarekeuze juichen we toe. Problemen die lang aanslepen niet.

Maar goed als ik mocht kiezen koos ik een nog liever een provider die lang nodig heeft voor storingen met vrije hardwarekeuze. Dan zet ik mijn HTPC terug in voor tv kijken en stream ik zelf verder naar mijn apparaten :) ..of ik zet iets op de laptop/tablet voor onderweg.
VoIP: OVH , Scarlet(amper gebruikt), betamaxklonen
Provider: Scarlet trio (50/4 mbps down/up ,cap). Synch 100/10
Modem/Router: Fritz!Box 7360 int, (full vectoring support)
TV:Living HTPC (xbmc,bhaalu) en decoder V3b, Slaapkamer decoder V4 + Pi2
Mobiel: MV

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2278
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 147 keer
Uitgedeelde bedankjes: 85 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor boulder » 24 Mar 2015, 20:21

raf1 schreef:Deze namiddag is er inderdaad een storing geweest op de fiberverbinding naar de uplink. Opgelost sinds 17u55.
Storingen zijn inderdaad ongewenst, maar niet te voorspellen of te vermijden.

Natuurlijk is een storing niet helemaal te vermijden (hoewel het er ook van afhangt of je backups in je systeem hebt, natuurlijk, en ik
denk dat daar TV Vlaanderen serieus op beknibbelt).
Het gaat over de snelheid waarmeer erop gereageerd wordt.

raf1 schreef:Laten we vooral ook niet vergeten hoe onze grootste tv-aanbieder Telenet omgaat met "geplande werken": voor de grote netwerf schakelt men het volledige kabelsignaal simpelweg de hele werkdag uit. Als je pech hebt zelfs meerdere werkdagen.

Dat zou mij verwonderen, zelf heb ik hier in al die jaren nog maar zelden een probleem gehad met de kabel, maar ik zit overdag wel op mijn werk.
Maar zelfs dan nog, die geplande werken zijn een upgrade van de apparatuur, en dat is wel iets plaatselijk.
Als TV Vlaanderen problemen heeft met zijn uplink hebben ineens ALLE kijkers daar last van, niet die ene straat waar werken uitgevoerd worden.

raf1 schreef:Zoiets zou TV Vlaanderen nooit doen, integendeel, geplande werken gebeuren steeds 's nachts of men zendt de betrokken kanalen dubbel uit via een andere transponder die niet onderbroken wordt.

Dat kunnen we niet beoordelen, wat wel te beoordelen valt is de reactie bij storingen, en daar zie je iedere keer boze reacties op onder andere Sat4all en satellietforum.com.

raf1 schreef:Ik heb bij TV Vlaanderen tijdens prime time nog nooit een onderbroken signaal gehad, bij Telenet heb ik dat vroeger meermaals voorgehad.

Dat moet je mij toch eens uitleggen, want de vorige storingen waren in prime time, en duurden volgens sommigen zelfs 1,5 dag.
Ahja, maar ik zie dat je handig je definitie aanpast, geen "onderbroken signaal".
Het zal de meeste kijkers wel worst wezen als heel hun beeld vol blokken zit, om te zeggen dat ze nog "signaal" hebben, vanaf een bepaalde graad van storing is het gewoon het bekijken niet meer waard.
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2278
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 147 keer
Uitgedeelde bedankjes: 85 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor boulder » 24 Mar 2015, 20:29

Ondanks het ophemelen van Raf1, zie ik toch dat er heel veel ergernis bij TV Vlaanderen kijkers bestaat.
Zie ook : http://www.ontevredenklanten.be/klachten-over-tv-vlaanderen
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3087
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 175 keer
Uitgedeelde bedankjes: 261 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor wied » 24 Mar 2015, 21:44

TVV heeft haast alle zenders overgebracht naar astra 3, en dan nog meestal naar de hogere frequenties. Qua ontvangst is dan de opstelling/uitrichting van de schotel erg kritisch geworden. Dit is een oud zeer en wel bekend in satellietland. Het is dus maar de vraag hoeveel klagers uit deze categorie komen 8)
Proximus Start, OVH, Tempo Easy, Scarlet Red, FTA DVB-T/S2, Netflix

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2278
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 147 keer
Uitgedeelde bedankjes: 85 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor boulder » 24 Mar 2015, 21:56

Niet zeveren, hee, Wied.
Op het moment dat de problemen zich voordeden stonden de forums er vol van, en TV Vlaanderen heeft ze ook bevestigd.
Het waren niet een paar gebruikers, en bijv. vandaag heeft TV Vlaanderen de problemen zelf bevestigd op hun website.
Ik vind het een beetje zielig dat als verdediging de problemen ontkend worden, terwijl TVV dat zelf niet eens doet.
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3087
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 175 keer
Uitgedeelde bedankjes: 261 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor wied » 24 Mar 2015, 22:04

Sorry boulder, ben al 4 maanden geen klant meer van TVV en daardoor inderdaad te snel geweest met mijn conclusies... :oops: Nu ik hier (beter laat dan nooit) alles eens overlees, ben ik blij dat ik die vlaamse zenders/klonen vervangen heb door netflix!
Proximus Start, OVH, Tempo Easy, Scarlet Red, FTA DVB-T/S2, Netflix

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3087
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 175 keer
Uitgedeelde bedankjes: 261 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor wied » 25 Mar 2015, 18:06

voor alle duidelijkheid nog:

ik vind aanbod/content van onze vlaamse klonen/zenders bedroevend! Daarom heb ik TVV stopgezet, niet omwille van hun service of kwaliteit...
Proximus Start, OVH, Tempo Easy, Scarlet Red, FTA DVB-T/S2, Netflix

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2278
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 147 keer
Uitgedeelde bedankjes: 85 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor boulder » 25 Mar 2015, 20:56

En wat heb je dan nu, Wied ?
DVB-T + sat FTA ?
Dan heb je ook al wel wat zenders, nietwaar ?
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3087
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 175 keer
Uitgedeelde bedankjes: 261 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor wied » 25 Mar 2015, 22:27

juist, DVB-T en FTA-sat voor lineair kijken. Netflix en VTM 30 dagen (gratis) herhalingen om de gaten te vullen zodat ik bijna niets meer moet opnemen. Het wachten is nu op (gratis) 4 & 5 herhalingen, hoop ik toch :-)
Proximus Start, OVH, Tempo Easy, Scarlet Red, FTA DVB-T/S2, Netflix

jantje81
Premium Member
Premium Member
Berichten: 461
Lid geworden op: 18 Apr 2009
Bedankt: 55 keer
Uitgedeelde bedankjes: 101 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor jantje81 » 26 Mar 2015, 17:06

Zo bedroevend is het aanbod van de Vlaamse klonen/zenders dan toch niet, Wied? :-)
EDPnet VDSL XL 100/30 (Vectoring zone 2 DLM 100/30)
Canal Digitaal BasisHD + VRT DVB-T (Dreambox 8000 HD) + Stievie Premium
Mobile Vikings prepaid 15 (focus: data)
WeePee VOIP + EDPnet VOIP

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3087
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 175 keer
Uitgedeelde bedankjes: 261 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor wied » 26 Mar 2015, 17:13

er is altijd wel iets dat het bekijken waard is natuurlijk :-D
Proximus Start, OVH, Tempo Easy, Scarlet Red, FTA DVB-T/S2, Netflix

Gebruikersavatar
heist_175
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5300
Lid geworden op: 07 Okt 2010
Locatie: Kempen
Bedankt: 392 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 297 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor heist_175 » 26 Mar 2015, 19:44

jantje81 schreef:Zo bedroevend is het aanbod van de Vlaamse klonen/zenders dan toch niet, Wied? :-)

Noem mij iets, behalve het Journaal op één, waarvoor ik de TV zou moeten opzetten?
De Pappenheimers. Maar om €20 per maand abo aan Belgacom te betalen voor een seizoentje Pappenheimers? Nee, toch niet :).

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2278
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 147 keer
Uitgedeelde bedankjes: 85 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor boulder » 26 Mar 2015, 22:12

Helemaal in het begin dat ik hier mijn schoteltje zette (zo'n Multytenne Twin, dus 13°E, 19,2°E, 23.5°E, 28.2°E) heb ik er ook aan gedacht om ineens de kabel op te zeggen, ik heb het een tijdje met TV Vlaanderen geprobeerd.
Ik nam enorm veel op van FTA zenders op satelliet, BBC HD, BBC Three, en vooral BBC Four waren toen nog nieuw en ook alleen op sat beschikbaar.
Ik nam veel op van Arte HD, en dat was heel interessant.
Maar toch, ik ga niet zeggen dat voor mij persoonlijk de Vlaamse commerciële zenders zo interessant zijn, maar om nu altijd een intellectueel programma te bekijken, dat wordt toch vermoeiend op de duur.
Af en toe wil je nog eens gewoon wat humor, en een programma als Geubels en de Belgen kon ik bijv. wel smaken.
Ja, tegenwoordig kun je dat misschien gratis herbekijken, maar het is toch niet in dezelfde kwaliteit als het wordt uitgezonden.

Ahja, en TV Vlaanderen ging rap achteruit qua ambities en zenderpakket.
Ben blij dat ik daar niet gebleven ben.
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

dopke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 935
Lid geworden op: 17 Sep 2005
Bedankt: 11 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor dopke » 27 Mar 2015, 07:03

Technisch onderhoud


Om de verschillende incidenten van de afgelopen weken definitief op te lossen, krijgt ons netwerk een technisch onderhoud op zondagochtend tussen 02u en 07u. Tijdens dit onderhoud is het mogelijk dat een aantal zenders gedurende maximum 1 uur niet beschikbaar zijn.

Datum van melding: 26 maart 2015 - 16u34


http://www.tv-vlaanderen.be/abonnee/klantenservice/service-status.aspx


Hopelijk is het leed geleden nu . Maarja , bij telenet vroeger heb ik ook weken aan een stuk storingen gehad zonder er iets aan gedaan werd , modemtest altijd ok . Tot ik INDI tv in huis haalde en ook blokjes , telefoontje naar infrax en binnen het half uur technieker van wacht voor de deur en opgelost . dat was pas service , een woord wat ook teleet vreemd is :| .
Afbeelding

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2278
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 147 keer
Uitgedeelde bedankjes: 85 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor boulder » 27 Mar 2015, 08:15

Die vergelijking slaat toch nergens op, Dopke.
Dit probleem dat TVV heeft, daar heeft elke TVV kijker last van, niet één gebruiker met ergens problemen met plaatselijke bekabeling.
Ik hoop voor jullie dat het daarmee opgelost is, maar om te zeggen dat ze het snel en goed opgelost hebben, kun je toch duidelijk niet zeggen.
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3087
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 175 keer
Uitgedeelde bedankjes: 261 keer

Re: TVV zenders niet beschikbaar...

Berichtdoor wied » 27 Mar 2015, 12:20

[i]nog eens gewoon wat humor, en een programma als Geubels en de Belgen kon ik bijv. wel smaken[/i]

boulder, helemaal akkoord met je redenering. Geubels en de Belgen is voor zover mij bekend echter nog niet (gratis) in herhaling te bekijken (tenzij via youtube). En als de kwaliteit inderdaad wat minder is, het beeld komt gratis binnen (van VTM bijvoorbeeld) en kan bekeken worden op PC, smartphone...
Verder vind ik een investering in netflix echt zijn prijs waard (kwaliteitsbeelden, geen reclame) ivm onze vlaamse klonen...

ps: BBC4 straks, niks intellectueels maar veel muziek uit de oude doos :-D
Proximus Start, OVH, Tempo Easy, Scarlet Red, FTA DVB-T/S2, Netflix


Terug naar “Satelliet TV (TV Vlaanderen, Telesat)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast