tvvlaanderen decoder

osolomio
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 14 Jul 2010
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

tvvlaanderen decoder

Berichtdoor osolomio » 11 Jun 2013, 18:23

hi ,

kan ik volledig 2e hands kabeltv systeem kopen via 2e hands , en dan een kaartje voor tvvlaanderen ?
ik wil zelf mijn hardware samenstellen , met een decoder maar dan een tpe die wel in hun overzicht staat.
http://zenderlijst.tv/?action=pagina&id ... ort=overig

hoeveel kost me dan zo een kaartje , en waar haal ik dat?

welke decoder heeft hdmi uitgang?

merci

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4104
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1370 keer
Recent bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 227 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor raf1 » 11 Jun 2013, 19:12

Een losse TV Vlaanderen-smartcard kost 79 euro en is verkrijgbaar bij de betere satellietwebshop:
https://www.google.com/#q=tv+vlaanderen ... +smartcard
http://www.flandersdigital.be/product_i ... ucts_id=31

osolomio
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 14 Jul 2010
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor osolomio » 11 Jun 2013, 20:09

heeft het zin om zo een smartcard over te kopen van iemand?

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4104
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1370 keer
Recent bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 227 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor raf1 » 12 Jun 2013, 08:30

Jazeker, als je iemand vindt die z'n smartcard wil overlaten is dat zeker interessant want je spaart de aankoopprijs en activeringskost uit.
Een overname van een smartcard moet met volgend formulier administratief geregeld worden: http://www.tv-vlaanderen.be/uploadedFil ... nderen.pdf

osolomio
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 14 Jul 2010
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor osolomio » 12 Jun 2013, 17:07

op mijn tv heb ik een satteliet ingang
( een soort coax met schroefdraad aan)

bij het kenplaatje staat :

13/18v=
700mA max
lnb in
satellite


kan ik dan direckt een tvvlaanderen schotel met dual lnb aankoppelen?
of moet ik ergens weten of compatibel is met mijn tv?

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 29209
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1928 keer
Recent bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 405 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor r2504 » 12 Jun 2013, 17:17

osolomio schreef:kan ik dan direckt een tvvlaanderen schotel met dual lnb aankoppelen?


Ja, mag geen probleem zijn.

osolomio
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 14 Jul 2010
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor osolomio » 12 Jun 2013, 19:05

maar dan enkel de fta zenders?

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4104
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1370 keer
Recent bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 227 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor raf1 » 12 Jun 2013, 19:19

Ja, maar normaalgezien moet er ergens aan de achterkant/zijkant een PCMCIA card slot zijn waarin je een TV-Vlaanderen CI-module kan steken.

osolomio
Member
Member
Berichten: 51
Lid geworden op: 14 Jul 2010
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor osolomio » 12 Jun 2013, 19:29

pcmcia heb ik idd ..
op mijn andere tv noemt dit CI

is dit hetzelfde soort slot?

Gebruikersavatar
raf1
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4104
Lid geworden op: 17 Nov 2009
Bedankt: 1370 keer
Recent bedankt: 13 keer
Uitgedeelde bedankjes: 227 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor raf1 » 12 Jun 2013, 19:37

Ja, da's hetzelfde.

Gebruikersavatar
Vladimirke
Plus Member
Plus Member
Berichten: 216
Lid geworden op: 27 Apr 2007
Locatie: Kinrooi
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor Vladimirke » 14 Jun 2013, 09:38

osolomio schreef:op mijn tv heb ik een satteliet ingang
( een soort coax met schroefdraad aan)

bij het kenplaatje staat :

13/18v=
700mA max
lnb in
satellite


kan ik dan direckt een tvvlaanderen schotel met dual lnb aankoppelen?
of moet ik ergens weten of compatibel is met mijn tv?

Let wel op dat dit DVB-S2 is en niet het oude DVB-S. TV-Vlaanderen is alles naar MPEG4 aan het overzetten (HD-TV) en dat ga je de bekendste zenders niet onvangen mocht je tv nog de oudere decoder ingebouwd hebben.

Jack Daniels
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4914
Lid geworden op: 06 Jul 2008
Locatie: Dendermonde
Bedankt: 581 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 235 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor Jack Daniels » 25 Jun 2013, 21:53

osolomio schreef:hi ,

kan ik volledig 2e hands kabeltv systeem kopen via 2e hands , en dan een kaartje voor tvvlaanderen ?

Come again??? Zoek je nu een kabel tv systeem 2de hands of een satelliet tv systeem??? Voor de komma in jouw zin gaat het over kabel tv, na de komma gaat het over satelliet tv (TVVlaanderen). Enige opheldering is hier op zijn plaats.
MacMini - Vu+ Zero - Fritz!Box 7490 + VoIP - 12x Sunpower 318 zonnepanelen

rmag
Pro Member
Pro Member
Berichten: 286
Lid geworden op: 29 Nov 2008
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor rmag » 24 Mei 2015, 07:10

Het is mij nog onduidelijk.
Ik heb hier een flat sceen met sateliet ingang waaop ik een 3-koppen schotel heb aangesloten. Heb vele duitse en egelse zenders in HD.
De Tv heeft een CI module ingang.
Wat heb ik nu nodig om TV vlaanderen te instaleren en wat zijn de kosten?

Als ik het goed begrijp:
Vaste kosten:
CI module waar de smart card in past: voor 59 euro.
Maandelijkse kost:
Een Basic abonement voor 17 euro/maand

Wat met de smart card? Zit die in het abonement of moet je die bij de vaste kost rekenen?

Gebruikersavatar
frodo
Plus Member
Plus Member
Berichten: 112
Lid geworden op: 08 Mar 2007
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 10 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor frodo » 24 Mei 2015, 08:57

Heb je al een kaart van TvVlaanderen? Anders heb je de "CI-module met smartcard" nodig in je link. Plus is er nog een activatiekost van 30 €. Totaal dus 159€.

rmag
Pro Member
Pro Member
Berichten: 286
Lid geworden op: 29 Nov 2008
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 12 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor rmag » 24 Mei 2015, 10:21

Vermits ik 2 TV heb, wordt dat 2x159 = 318€ , Dan heb je nog de maandelijkse kost van 17€ /maand.
Duur in vergelijking met Telenet

Dan zal ik voor de "tv met een kaartje" van TN gaan.
Dan neem ik 1x CI module voor HD ontvangst en de andere TV sluit ik op de kabel aan (zonder HD)

Vaste kosten voor "tv met een kaartje":
CI module waar de smart card in past: voor 70 euro. **correctie: 129euro = CI module 69euro + Activatie 50 euro

Maandelijkse kost:
17€ /maand

franjo
Plus Member
Plus Member
Berichten: 136
Lid geworden op: 20 Jun 2006
Bedankt: 8 keer
Uitgedeelde bedankjes: 14 keer

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor franjo » 24 Mei 2015, 14:13

http://webshop.tv-vlaanderen.be/nl/digi ... en-webshop

https://www.sat4all.com/forums/topic/34 ... laanderen/

http://www.tv-vlaanderen.be/digitale-tv ... light.aspx

1 kaart + ci module 129 + 29 activatie . 12,90 p/m

http://www.tv-vlaanderen.be/digitale-tv/basic.aspx

1 kaart + ci 129 + 29 .16,90 p/m

kaart extra + ci module 129 + 29 activatie. 2,50 p/m

2 kaarten 1 malig 316€ en 15,40 of 19,40 per maand

philippe_d
Moderator
Moderator
Berichten: 13914
Lid geworden op: 28 Apr 2008
Locatie: Waregem
Bedankt: 2261 keer
Recent bedankt: 22 keer
Uitgedeelde bedankjes: 626 keer
Contact:

Re: tvvlaanderen decoder

Berichtdoor philippe_d » 25 Mei 2015, 08:59

rmag schreef:Vaste kosten voor "tv met een kaartje":
CI module waar de smart card in past: voor 70 euro. **correctie: 129euro = CI module 69euro + Activatie 50 euro

Als je één digitale dienst van Telenet hebt (internet of telefonie of interactieve TV), dan vervalt de 50€ activatie voor TV met een kaartje.
VoIP: WeePee (vaste nummers geporteerd), Sipgate.de, Sipgate.co.uk, MegaVoip (uitgaand België).
Provider: Proximus Start (60/4 mbps down/up).
Modem/Router: Proximus B-box3 + Fritz!Box 7590 int, FW 07.00, met PPPoE.
Telefoon centrale: Euracom 181 achter FritzBox So.
TV: Telenet CI+, Fritz!DVB-C.


Terug naar “Satelliet TV (TV Vlaanderen, Telesat)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten