Telenet opnames starten meteen

Cecemel
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 25
Lid geworden op: 26 Aug 2012
Bedankt: 2 keer

Telenet opnames starten meteen

Berichtdoor Cecemel » 6 dagen 3 uur 21 minuten geleden (12 Aug 2017, 19:39)

Ik kreeg laatst een nieuwe update binnen van men digicorder en sindsdien starten al mijn opnames direct bij het begin van het programma en niet meer 5 minuten voor opname zoals ingesteld. Is er recent iets gewijzigd? Hebben er nog mensen dit opgemerkt? Wel een vooruitgang die wel eens tijd werd!

Gebruikersavatar
iktjilp
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 48
Lid geworden op: 23 Jun 2013
Twitter: IkTjilp
Bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 3 keer

Re: Telenet opnames starten meteen

Berichtdoor iktjilp » 6 dagen 3 uur 3 minuten geleden (12 Aug 2017, 19:57)

Heb dat hier onlangs ook gemerkt bij Miljonair maar had nog niet door dat het door de update kwam.
Telenet Whoppa - Mobile Vikings - Zonlicht

cadsite
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1153
Lid geworden op: 20 Jan 2015
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 82 keer
Recent bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer
Contact:

Re: Telenet opnames starten meteen

Berichtdoor cadsite » 5 dagen 15 uur 6 minuten geleden (13 Aug 2017, 07:54)

Is dat gewoon de default instelling die veranderd is of houdt de digicorder rekening met de effectieve starttijd, zelfs bij andere starttijd dan voorzien?

Mobiel verstuurd

Gebruikersavatar
fieldoxide
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1671
Lid geworden op: 23 Mei 2006
Locatie: Heverlee
Bedankt: 19 keer
Uitgedeelde bedankjes: 78 keer

Re: Telenet opnames starten meteen

Berichtdoor fieldoxide » 5 dagen 10 uur 31 minuten geleden (13 Aug 2017, 12:29)

Ik heb dit eveneens opgemerkt bij bepaalde programma's op de VRT. (o.a Neighbours).
Persoonlijk vind ik dit wel zeer handig.

bruma
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 858
Lid geworden op: 06 Jan 2014
Bedankt: 42 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 34 keer

Re: Telenet opnames starten meteen

Berichtdoor bruma » 5 dagen 8 uur 29 minuten geleden (13 Aug 2017, 14:31)

Indien er bedoeld wordt: programmaopname is nog steeds 5min voor de start maar bij het afspelen staat men +/- in het begin van het programma (aftittelun vorige) dat is al een tijd zo. Ik merk wel op dat het nu iets correcter is.

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5199
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 250 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

Re: Telenet opnames starten meteen

Berichtdoor proximusboyke » 4 dagen 15 uur 44 minuten geleden (14 Aug 2017, 07:16)

ik zou zeggen eindelijk..
Want was toch wel gek dat je met een videorecorder van 25 jaar meer kon dan met een digicorder.
Mijn panasonic van 1990 kon al programmas opnemen ipv tijden :oops:
iphone 6s Bizz All-in 12gb
iphone6 orange panter 60 test
nokia 640xl b39 test
iphone 7 plus wigo 15 + cic mobile
Vaste pc i7 6700k+
ASUS Maximus VIII Formula + office 2010 wigo bus 15
toshiba Qosmio X500-11U maxi pack
telenet digitale tv + playmore + playsports
Bizz All-in + series

boulder
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2074
Lid geworden op: 01 Apr 2009
Bedankt: 142 keer
Recent bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 62 keer

Re: Telenet opnames starten meteen

Berichtdoor boulder » 4 dagen 15 uur 29 minuten geleden (14 Aug 2017, 07:30)

proximusboyke schreef:ik zou zeggen eindelijk..
Want was toch wel gek dat je met een videorecorder van 25 jaar meer kon dan met een digicorder.
Mijn panasonic van 1990 kon al programmas opnemen ipv tijden :oops:

Halve waarheid. Dat lukte maar op zeer weinig zenders, de commerciële weigerden daar aan mee te doen.
Hoe onfeilbaarder de god, hoe langer de tenen...

Gebruikersavatar
MaT
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 928
Lid geworden op: 18 Feb 2014
Locatie: Gent
Bedankt: 100 keer
Uitgedeelde bedankjes: 106 keer

Re: Telenet opnames starten meteen

Berichtdoor MaT » 4 dagen 14 uur 4 minuten geleden (14 Aug 2017, 08:56)

Maar het kon, dus technisch was het toen al mogelijk.
Dan is het niet meer dan logisch dat 20+ jaar later in het digitale tijdperk dat ook kan en meer.

Maar misschien is dit in functie van de nieuwe cloud functionaliteit? Waar telenet zich geen kl**t hoeft aan te trekken van de HDD ruimte van de klant zullen ze dat des te meer doen voor hun serverruimte natuurlijk.
-Met name de kosten in verband met de eindapparatuur (modem, settopbox, ...) zouden beperkt kunnen worden, als die toestellen hergebruikt zouden kunnen worden of vrij gekozen worden door de klant- Bron


Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast