TV Theek veranderd

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5075
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 244 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

TV Theek veranderd

Berichtdoor proximusboyke » 14 Okt 2016, 17:47

Vanaf dinsdag 18 oktober gaan ze de tv theek in een nieuw kleedje steken.
het menu zou veranderen en gebruiksvriendelijker worden
iphone 6s Bizz All-in 12gb
iphone6 orange panter 60 test
nokia 640xl b39 test
iphone 7 plus wigo 15 + cic mobile
Vaste pc i7 6700k+
ASUS Maximus VIII Formula + office 2010 wigo bus 15
toshiba Qosmio X500-11U maxi pack
telenet digitale tv + playmore + playsports
Bizz All-in + series

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1319
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor bartman » 18 Okt 2016, 07:11

Enkel het menu van de tv theek? Wat ik al zou willen is een vol beeld als je pauzeert

Verstuurd vanaf mijn Nexus 6P met Tapatalk

Gebruikersavatar
r2504
Deel van't meubilair
Deel van't meubilair
Berichten: 25786
Lid geworden op: 28 Okt 2003
Bedankt: 1734 keer
Recent bedankt: 12 keer
Uitgedeelde bedankjes: 270 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor r2504 » 18 Okt 2016, 11:08

bartman schreef:Wat ik al zou willen is een vol beeld als je pauzeert


Tegenwoordig krijg je een volledig beeld... met reclame :lol:

Nicopara
Pro Member
Pro Member
Berichten: 268
Lid geworden op: 22 Mar 2012
Bedankt: 17 keer
Uitgedeelde bedankjes: 134 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor Nicopara » 20 Okt 2016, 19:57

bartman schreef:Enkel het menu van de tv theek? Wat ik al zou willen is een vol beeld als je pauzeert

Verstuurd vanaf mijn Nexus 6P met Tapatalk

Je kan op Exit drukken als die pauzebalk er staat. Dan zal je een vol stilstaand beeld hebben.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1319
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: RE: Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor bartman » 20 Okt 2016, 21:01

Nicopara schreef:
bartman schreef:Enkel het menu van de tv theek? Wat ik al zou willen is een vol beeld als je pauzeert

Verstuurd vanaf mijn Nexus 6P met Tapatalk

Je kan op Exit drukken als die pauzebalk er staat. Dan zal je een vol stilstaand beeld hebben.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bedankt voor de tip. Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben

Verstuurd vanaf mijn Nexus 6P met Tapatalk

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5075
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 244 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 121 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor proximusboyke » 25 Okt 2016, 11:14

heeft er nog iemand het volgend probleem sinds de wijzigingen ;

Al je iet hebt opgenomen, ik zeg nu maar iet thuis familie ofzo dan zet ik de begingeneriek altijd x2 als het begint normaal doen spelen maar dan valt het beeld stil alsof hij op pauze staat als je dan op de knop van pauze drukt staat hij op pauze.
Dus infeite stond hij niet op pauze maar blijft het beel stil staan.

Hopelijk begrijpen jullie wat ik bedoel.
iphone 6s Bizz All-in 12gb
iphone6 orange panter 60 test
nokia 640xl b39 test
iphone 7 plus wigo 15 + cic mobile
Vaste pc i7 6700k+
ASUS Maximus VIII Formula + office 2010 wigo bus 15
toshiba Qosmio X500-11U maxi pack
telenet digitale tv + playmore + playsports
Bizz All-in + series

elmariachi2920
Plus Member
Plus Member
Berichten: 137
Lid geworden op: 08 Aug 2011
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor elmariachi2920 » 25 Okt 2016, 11:19

heb het zelf ook al enkele keren meegemaakt
zelfs met x24
maar is al even geleden voor de recente update
Afbeelding

bartman
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1319
Lid geworden op: 08 Nov 2004
Locatie: Nossegem
Bedankt: 21 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor bartman » 26 Okt 2016, 22:46

Hier is de tv theek nog niet veranderd

Verstuurd vanaf mijn Nexus 6P met Tapatalk

master-magic
Member
Member
Berichten: 97
Lid geworden op: 03 Dec 2005
Bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer
Contact:

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor master-magic » 10 Nov 2016, 19:30

Welk type heb je??? Niet alle types worden aangepast met de update.
greets
master-magic
DB8000S-C-T HD PVR met een T90.
Orange tv-internet-gsm.

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1839
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 100 keer
Uitgedeelde bedankjes: 59 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor lacer » 28 Nov 2016, 10:11

Gisteren voor de eerste maal de nieuwe TV theek geproefd en vond het gratis herbekijken van het journaal niet direct meer terug.
Dat zit nu wat dieper verstopt, enfin het was dan toch effen zoeken.
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 2B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu 16.04 + Ubuntu Mate 16.04 / Ubuntu steunpunt

rasman
Plus Member
Plus Member
Berichten: 149
Lid geworden op: 25 Apr 2007
Uitgedeelde bedankjes: 8 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor rasman » 28 Nov 2016, 16:28

lacer schreef:Gisteren voor de eerste maal de nieuwe TV theek geproefd en vond het gratis herbekijken van het journaal niet direct meer terug.
Dat zit nu wat dieper verstopt, enfin het was dan toch effen zoeken.


En waar zit dat nu juist ? want ik vind dit niet meer terug hoor

Gebruikersavatar
Sylvester
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1387
Lid geworden op: 07 Jun 2006
Locatie: Limburg
Bedankt: 149 keer
Uitgedeelde bedankjes: 31 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor Sylvester » 28 Nov 2016, 19:55

Ja, ik heb dezelfde ervaring gehad. Het nieuws vind ik niet meer terug.

Gebruikersavatar
lacer
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1839
Lid geworden op: 24 Feb 2007
Locatie: Gent
Bedankt: 100 keer
Uitgedeelde bedankjes: 59 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor lacer » 29 Nov 2016, 18:37

Het zit onder tv theek > zenders
Proximux Internet Start 60/4 speedtest max 58/3.9
VoIp OVH + Gigaset C610IP + C430H
Telenet Digital TV HD Digicorder AD 2100 black
WDTV Live SMP + RPi 2B + Android met Kodi
FLUKSO monitoring Elec-Gas-Water-PV > PVoutput
Ubuntu 16.04 + Ubuntu Mate 16.04 / Ubuntu steunpunt

Bobbe
Member
Member
Berichten: 98
Lid geworden op: 14 Nov 2008
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: TV Theek veranderd

Berichtdoor Bobbe » 19 Mar 2017, 04:35

proximusboyke schreef:heeft er nog iemand het volgend probleem sinds de wijzigingen ;

....

ja en nu, maanden later, is het probleem nog steeds niet opgelost door Telenet. Vooruitspoelen in een opgenomen programma en vervolgens terug op x1 kijken resulteert af en toe in een gepauzeerd beeld of in enkele seconden bewegend beeld zonder klank. Heel vervelend.


Terug naar “Kabel TV (Telenet, Numericable, Voo, Orange)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast