V4 Decoder nieuwe interface

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1850
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 160 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 21 keer

V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor Tomsworld » 01 Jul 2017, 00:33

Ik merkte deze week op dat de V4 decoders nu ook eindelijk de NTE interface hebben gekregen.

Ik had wel een mail gekregen maar ik geloofde ze bijna niet was al heel lang beloofd.

SW-versie NTE-V4_6.42.1.26 (24/06/17)
Provider: Belgacom comfort VDSL2 100/20 Vectoring & DLM enabled ( Abbo 100/6 ) + Telenet Bussiness 240 ( Test )
Netwerk: BBox3 (Sagem), Unifi Edgerouter Lite, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + switches Voip: Voip Ovh + 3*net
Tv: BGC TV met decoder v4 + v5

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3890
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 247 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor jackho » 01 Jul 2017, 08:34

En het doorspoelen van opnames zou zelf veel soepeler verlopen dan op de v5 naar het schijnt?
Al vraag ik mij dan af of ze het hebben over nPVR of cPVR opnames doorspoelen, wat natuurlijk wel een verschil uitmaakt!

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4332
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 231 keer
Uitgedeelde bedankjes: 130 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor honda4life » 01 Jul 2017, 09:51

Is dit ook de laatste versie voor Scarlet?
Ik heb de indruk dat updates niet doorkomen in combinatie met dynamic bridge en FritzBox.
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3890
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 247 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor jackho » 01 Jul 2017, 10:21

sommigen krijgen het bij proximus ook niet door, pas na een factory reset van hun v4 decoder lukt het wel.

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4332
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 231 keer
Uitgedeelde bedankjes: 130 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor honda4life » 01 Jul 2017, 11:42

Hoe zit het met v3b?

M'n gehuurde ligt toch op de zolder, ideaal om te testen :wink:
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tomsworld
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1850
Lid geworden op: 29 Jan 2004
Bedankt: 160 keer
Recent bedankt: 5 keer
Uitgedeelde bedankjes: 21 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor Tomsworld » 01 Jul 2017, 18:58

V3 's gaan binnenkort op zwart dacht ik dus daar gebeurd niets meer mee.
Provider: Belgacom comfort VDSL2 100/20 Vectoring & DLM enabled ( Abbo 100/6 ) + Telenet Bussiness 240 ( Test )
Netwerk: BBox3 (Sagem), Unifi Edgerouter Lite, 2 x UniFi® AP AC Pro 's + switches Voip: Voip Ovh + 3*net
Tv: BGC TV met decoder v4 + v5

fvhbrugge
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1296
Lid geworden op: 23 Nov 2008
Bedankt: 102 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 92 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor fvhbrugge » 01 Jul 2017, 21:58

Werken die V3's dan nog altijd?

apestaart
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1041
Lid geworden op: 10 Jun 2013
Locatie: Oostende
Bedankt: 61 keer
Recent bedankt: 1 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor apestaart » 01 Jul 2017, 22:49

jackho schreef:sommigen krijgen het bij proximus ook niet door, pas na een factory reset van hun v4 decoder lukt het wel.


Inderdaad, ik heb dat ook zo moeten doen.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3890
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 247 keer
Uitgedeelde bedankjes: 73 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor jackho » 01 Jul 2017, 23:17

volgens een Proximus medewerker zouden deze niet meer werken vanaf begin dit jaar.

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4332
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 231 keer
Uitgedeelde bedankjes: 130 keer

Re: V4 Decoder nieuwe interface

Berichtdoor honda4life » 02 Jul 2017, 07:48

jackho schreef:volgens een Proximus medewerker zouden deze niet meer werken vanaf begin dit jaar.


Volgens mij vanaf februari 2017 als ik het goed gelezen heb.
Heb eens mailtje gestuurd voor om te ruilen, ik gebruik natuurlijk liever m'n huurdecoder (die nu op zolder staat) ipv. m'n gekochte v4 decoder uiteraard.
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –


Terug naar “IPTV (Proximus-TV/Belgacom-TV, Scarlet, ...)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast