Decoder v5 + monitor aansluiten op decoder

proz
Premium Member
Premium Member
Berichten: 670
Lid geworden op: 05 Feb 2005
Locatie: BE
Bedankt: 51 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Decoder v5 + monitor aansluiten op decoder

Berichtdoor proz » 31 Aug 2016, 10:01

Na enkele factory resets van mijn v5 decoder en Bbox3, werkt mijn decoder terug maar komt er niks meer op het schermpje van de decoder.
Alleen het power lampje van de decoder brandt. Hoe kan ik dit oplossen?

Een tweede probleem is dat ik geen beeld krijg wanneer ik een ouder LCD-scherm (van 2006) met DVI aansluiting via een DVI to HDMI converter wil aansluiten op de HDMI poort van de decoder.

Is dit het HDCP-probleem voor oudere monitoren?

proz
Premium Member
Premium Member
Berichten: 670
Lid geworden op: 05 Feb 2005
Locatie: BE
Bedankt: 51 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Decoder v5 + monitor aansluiten op decoder

Berichtdoor proz » 07 Sep 2016, 09:21

Niemand?
Ook Belgacom wil me niet helpen ...
Bij de vraag over HDCP, werd de telefoon net niet dichtgegooid.

proz
Premium Member
Premium Member
Berichten: 670
Lid geworden op: 05 Feb 2005
Locatie: BE
Bedankt: 51 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Decoder v5 + monitor aansluiten op decoder

Berichtdoor proz » 23 Sep 2016, 12:22

Ik heb het scherm intussen aangesloten met composiet.
Dat heeft 1 dag perfect gewerkt, nu terug een zwart scherm.
Ik snap het niet meer.

Ik heb scherm aan een laptop gehangen en dat werkt perfect.
Heeft er iemand enig idee of dit aan de decoder kan liggen?

Als ik de decoder met scart aansluit aan CRT-televisie werkt dit en blijft dit werken.
Het lijkt wel één of andere beveiliging.

proz
Premium Member
Premium Member
Berichten: 670
Lid geworden op: 05 Feb 2005
Locatie: BE
Bedankt: 51 keer
Uitgedeelde bedankjes: 54 keer

Re: Decoder v5 + monitor aansluiten op decoder

Berichtdoor proz » 27 Sep 2016, 18:38

Niemand?

Gebruikersavatar
broke23
Pro Member
Pro Member
Berichten: 389
Lid geworden op: 01 Aug 2014
Bedankt: 9 keer
Uitgedeelde bedankjes: 49 keer

Re: Decoder v5 + monitor aansluiten op decoder

Berichtdoor broke23 » 28 Sep 2016, 06:43

Ik vermoed dat de decoder defect is... Bellen en ticketje bekomen om te gaan omruilen


Terug naar “IPTV (Proximus-TV/Belgacom-TV, Scarlet, ...)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten