IE via Edge : Proximus tv overal op pc werkt niet

Ro123
Starter
Starter
Berichten: 11
Lid geworden op: 05 Feb 2015
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

IE via Edge : Proximus tv overal op pc werkt niet

Berichtdoor Ro123 » 19 Okt 2015, 15:22

Aanloggen in windows10 in Edge en vandaar naar het oude vertrouwde IE gaan,om in te loggen op tv overal met userid en paswoord .

Tv overal op pc werkt niet. Ter info : laatste versie van silverlight is geïnstalleerd.

Er verschijnt volgende foutboodschap :
============================================================
De XML-pagina kan niet worden weergegeven
Kan XML-invoer niet lezen met opmaakmodel . Herstel de fout en klik vervolgens op de knop Vernieuwen of probeer het later opnieuw.
________________________________________
Niet nader omschreven fout Fout bij het verwerken van bron http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd.
============================================================

Kan hier iets voor gedaan worden ? Wat is hier de oorzaak van ? Waarom geen tv overal via IE op pc ?

Graag hints of oplossing .

Ro

laroyj
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1929
Lid geworden op: 19 Mar 2011
Locatie: TIELT
Bedankt: 102 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 24 keer
Contact:

Re: IE via Edge : Proximus tv overal op pc werkt niet

Berichtdoor laroyj » 19 Okt 2015, 15:55

Edge gaat toch helemaal niet vooruit, je kan er zelfs geen internetradio mee beluisteren, verre van tv mee bekijken...men is bezig met volledige uitdraai 4G testen 5G en 6G en kan nog niet deftig 3G aanbieden, het middeleeuwse Edge neemt nog op vele plaatsen het voortouw..

..en wanneer je dan pech hebt, zoals ik, met een Iphone (4S) neemt die dan nog eens het sterkste signal, je kan dat niet instellen om enkel maar 3G te nemen...miserie alom..vorige week er nog voor naar de technische dienst van Proximus gebeld...
Ik run zelf een internetradio en wil onderweg naadloos kunnen luisteren, maar dat lukt hoegenaamd niet !
Ook het voeren van VOIP calls lukt al rijdens onderweg nauwelijks vooraleer je eruit vliegt, de nieuwe high-tech wagen hebben internet en wifi aan boord, maar wat ben je ermee wanneer de gsm aanbieders niet overall minstens 3G kunnen aanbieden...
Internet: Orange vast+4G+Telenet Basic + EDPNET SLA VDSL2 (85/20)
Telefonie: VOIP: EDPNET + Weepee + Cheapconnect + Internetcalls
GSM: Orange Arend60
Tablet: Ipad2/Android
TV: Orange Digt tv-Tv Vlaanderen-Canaal Digitaal-Stievie
Netwerk: Giga Orange/Telenet IPV4-Giga EDPNET SLA IPV4/IPV6-Giga FON-netwerk NanobridgeM5
radiometeor.be

Roygenz
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 800
Lid geworden op: 27 Apr 2006
Locatie: 51RUI0
Bedankt: 50 keer
Uitgedeelde bedankjes: 20 keer
Contact:

Re: IE via Edge : Proximus tv overal op pc werkt niet

Berichtdoor Roygenz » 19 Okt 2015, 16:00

Ik vermoed dat het over de browser (Microsoft Edge) gaat, de opvolger van Internet Explorer :)
- TV: Vu+ Solo2 - TV Vlaanderen + Chromecast & Netflix
- INTERNET: Proximus Internet Maxi 100/30
- ROUTER: Fritz!Box 7490 Int. version
- TEL: WeePee (incoming) - Freevoipdeal (outgoing)
- MOBILE: Proximus Intense 8GB

Gebruikersavatar
bollewolle
Premium Member
Premium Member
Berichten: 743
Lid geworden op: 16 Nov 2007
Twitter: bollewolle
Locatie: Gent
Bedankt: 55 keer
Uitgedeelde bedankjes: 108 keer

Re: IE via Edge : Proximus tv overal op pc werkt niet

Berichtdoor bollewolle » 19 Okt 2015, 16:00

@laroyj: denk dat het hier over Microsoft Edge gaat, de nieuwe browser in Win 10 :)

Kan zelf er echter niet veel over zeggen aangezien ik het zelf nog niet gebruik. Ik weet wel dat er sowieso een ander topic is dat meer over Telenet gaat die Silverlight ook verplicht nodig heeft en waar Yelo nu niet meer werkt op Chrome en Edge. Vrees echter dat er geen oplossing voor gaat komen totdat Proximus en Telenet afstappen van Silverlight (die niet meer door alle browsers wordt ondersteund).

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3974
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 255 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 78 keer

Re: IE via Edge : Proximus tv overal op pc werkt niet

Berichtdoor jackho » 19 Okt 2015, 16:46

Ik kijk naar TV Overal maar dan wel met IE11 die nog altijd geïntegreerd is in W10, via Edge kan je ook om die reden switchen naar IE11 als je proximustv.be pagina reeds geladen is in Edge.

Gebruikersavatar
JoskeVermeulen
Premium Member
Premium Member
Berichten: 507
Lid geworden op: 22 Aug 2012
Locatie: Liedekerke
Bedankt: 63 keer
Uitgedeelde bedankjes: 39 keer

Re: IE via Edge : Proximus tv overal op pc werkt niet

Berichtdoor JoskeVermeulen » 19 Okt 2015, 18:38

Hier gaat het ook al een tijdje niet meer, zelfs niet met IE 11 en Silverlight 5 geïnstalleerd op W10. (speler en kanaallijst rechts verschijnen niet & zelfs geen foutmelding tov bovenstaand geval na het inloggen)
:troosten:
TV: Afbeelding
ISP: Afbeelding
Tel.: Afbeelding + Afbeelding + Afbeelding


Terug naar “IPTV (Proximus-TV/Belgacom-TV, Scarlet, ...)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast