Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

CaptainDirk
Starter
Starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 19 Jan 2015
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor CaptainDirk » 26 Mar 2015, 18:20

Ik ben mijn huidige trage decoder V3b kotsbeu, met die ergerlijk trage menu's. Weet iemand of het mogelijk is om om die reden een nieuwere V5 te krijgen, als je de decoder huurt? Ik heb die decoder namelijk al jaren, dus het is niet alsof ik niet genoeg betaald heb. (Ik heb trouwens een Maxi-abonnement.)

En wanneer krijg je eigenlijk by default een nieuwe? Alleen op vraag van de klant? Alleen bij een defect?

Alvast bedankt!

Lord Utopia
Erelid
Erelid
Berichten: 7819
Lid geworden op: 10 Mei 2007
Bedankt: 390 keer
Uitgedeelde bedankjes: 404 keer

Re: Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor Lord Utopia » 26 Mar 2015, 18:42

bellen naar 0800 22 800 en vragen om een technokoerier om je decoder om te wisselen, of anders een een ticketnr indien niet beschikbaar.

CaptainDirk
Starter
Starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 19 Jan 2015
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor CaptainDirk » 26 Mar 2015, 18:54

En ik ben domweg vergeten vermelden dat ik bedoel: kan dat zonder bijkomende kosten? Dus als ik naar dat nummerbel kan ik gewoon een V5 krijgen zonder dat ze mij achteraf een rekening zullen sturen? (Kwestie van geen geld weg te gooien :))

(Bedankt alvast voor je antwoord!)

Lord Utopia
Erelid
Erelid
Berichten: 7819
Lid geworden op: 10 Mei 2007
Bedankt: 390 keer
Uitgedeelde bedankjes: 404 keer

Re: Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor Lord Utopia » 26 Mar 2015, 19:02

Het omwisselen van een decoder kan gratis! de huur loopt gewoon door ^^

CaptainDirk
Starter
Starter
Berichten: 15
Lid geworden op: 19 Jan 2015
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor CaptainDirk » 26 Mar 2015, 19:07

Verdomme toch, dan had ik het al veel eerder moeten doen. Heel erg bedankt! :-D

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3977
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 256 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 79 keer

Re: Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor jackho » 26 Mar 2015, 19:28

geldt dit ook voor de v4 ?

fvhbrugge
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1352
Lid geworden op: 23 Nov 2008
Bedankt: 108 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 95 keer

Re: Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor fvhbrugge » 26 Mar 2015, 19:47

Om de V3 om te ruilen kan je simpelweg zeggen dat je een HD-TV gekocht hebt.

Een V4 omruilen, dat gaat uiteraard moeilijker want je kan net goed een V4 krijgen in ruil.
Als je geluk hebt, geven ze in de winkel een v5 mee...

Maar huren is sowieso niet zo interessant, kopen is beter. Toch zeker als je de 1e 2 jaar niet zal veranderen van operator

NickG
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 1468
Lid geworden op: 13 Sep 2005
Bedankt: 48 keer
Uitgedeelde bedankjes: 35 keer

Re: Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor NickG » 26 Mar 2015, 20:07

Ik heb mijn v4 een 3-tal weken vervangen en aan de telefoon zei de medewerkster dat als er een technieker langskwam er geen garantie was op v5. Maar als ik 2 dagen geduld kon hebben en via Kiala vervangen zou 't altijd een v5 zijn. Vrijdag gebeld, dinsdagvoormiddag SMS dat ik mijn v4 kon gaan inwisselen in mijn Kialapunt.

Enig minpuntje, er werd mij gezegd dat ze gingen terugbellen om te checken of installatie gelukt was, maar da's nooit gebeurd. Niet dat ik daar er van wakker lig, maar beloof 't dan gewoon niet :-)

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3977
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 256 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 79 keer

Re: Kan je een gehuurde decoder wisselen voor een nieuwere?

Berichtdoor jackho » 26 Mar 2015, 20:45

Bedankt voor jullie antwoorden, ik heb gebeld en inderdaad via kiala gaan ze een V5 opsturen. :beerchug:


Terug naar “IPTV (Proximus-TV/Belgacom-TV, Scarlet, ...)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten