Belgacom TV infobase

Goztow
Administrator
Administrator
Berichten: 12150
Lid geworden op: 14 Nov 2006
Locatie: Brussel
Bedankt: 651 keer
Recent bedankt: 2 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1133 keer
Contact:

Belgacom TV infobase

Berichtdoor Goztow » 06 Jun 2011, 21:59

Klik hier voor een hoop technische en andere handige informatie m.b.t. Belgacom TV.
Bedank andere users voor nuttige posts, door op Afbeelding te klikken
Overstappen van vaste lijn naar voip? Lees hier hoe
Afbeelding Waze user

Gebruikersavatar
alfadude
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 768
Lid geworden op: 22 Nov 2002
Bedankt: 7 keer
Uitgedeelde bedankjes: 7 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor alfadude » 07 Jun 2011, 08:05

Daar staat een hoop nuttige informatie samen.
Als dat ooit nog eens naar een wiki-achtige omgeving word omgezet zouden bijdragen van anderen er ook gemakkelijker bij kunnen.
Maar mss komt er dan meer te staan dan wat BGC plezant vindt. :evil:
Errare humanum est. Perseverare diabolicum

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3934
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor jackho » 07 Jun 2011, 08:54

Klik hier voor de "Belgacom TV infobase"
Laatst gewijzigd door jackho op 16 Nov 2012, 19:42, 2 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
proximusboyke
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5663
Lid geworden op: 05 Feb 2010
Locatie: kortrijk
Bedankt: 284 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 123 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor proximusboyke » 10 Jul 2011, 11:31

Ik geloof dat dit niks nieuws is onder de zon.
Heb dit hier al gezien geloof ik, kan ook bij tik zijn.
iphone 7 plus orange arend love
iphone x 256gb orange arend love
mercedes e220 IEW orange
AirCard 810S + cic mobile in saint cyprien
nokia 930 + cic mobile
imac orange boost
ipad pro 12,9 - 256gb IEW orange
orange love

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3934
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor jackho » 10 Jul 2011, 12:19

Dat klopt trouwens is dit met alles zo, zelfs hetgeen op userbase staat vind ik regelmatig terug op andere forums, het nieuwe onder de zon kan alleen van de uitvinder of maker zelf komen en al de rest wordt gewoon een beetje aangepast en voor de zoveelste maal op het internet gezet.
Maar het belangrijkste is dat je elkaar kunt helpen met info door te spelen zelfs al is het ergens te vinden op Internet.
mvg,

Lord Utopia
Erelid
Erelid
Berichten: 7819
Lid geworden op: 10 Mei 2007
Bedankt: 390 keer
Uitgedeelde bedankjes: 404 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor Lord Utopia » 10 Jul 2011, 12:28

Tja, da's ook niet moeilijk als ze alles overnemen van ons, hé.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3934
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor jackho » 10 Jul 2011, 19:39

Ja wie was er 't eerst de kip of het ei !

Gebruikersavatar
Trojan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3174
Lid geworden op: 13 Aug 2009
Locatie: Kontich
Bedankt: 239 keer
Uitgedeelde bedankjes: 104 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor Trojan » 10 Jul 2011, 19:52

Evolutie noemen ze zoiets.
De posts van deze gebruiker weerspiegelen op geen enkel moment de mening van Belgacom NV/SA.

Gebruikersavatar
TiTanium
Moderator
Moderator
Berichten: 5459
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: Antwerpen 2
Bedankt: 455 keer
Uitgedeelde bedankjes: 688 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor TiTanium » 10 Jul 2011, 20:31

Vind het een handig overzicht en zeker een topic waard :D
PC: PRIME Asus X299 Deluxe ~ i7 7820X@4.8Ghz ~ 32GB@3000Mhz Quad ~ GTX1080Ti Strix ~ M.2 Samsung EVO 960 500GB
MONITOR: Samsung S27A950D & S27B750V
TABLET: Samsung TABpro 10.1 4G + 64GB -> IOM
GSM: Samsung Galaxy S7 Edge + 200GB -> Mobilus M
Px: Tuttimus @ 85/35 ~ Px 11 ~ Mini decoder
eXtra: Sony 4K 55" TV ~ Netflix ~ TN CI+

axs
Moderator
Moderator
Berichten: 2038
Lid geworden op: 18 Dec 2010
Bedankt: 167 keer
Recent bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 390 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor axs » 10 Jul 2011, 21:23

Lord Utopia schreef:Tja, da's ook niet moeilijk als ze alles overnemen van ons, hé.


Euhm, hetgene wat ik en sommige anderen hebben overgenomen was STEEDS met bronvermelding :wink:
Nu ja, maakt ook verder niet uit, maar vind het maar net zo netjes dat er aan bronvermelding gedaan wordt... is blijkbaar in de andere richting niet altijd het geval :think:
Laatst gewijzigd door axs op 10 Jul 2011, 21:27, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Trojan
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3174
Lid geworden op: 13 Aug 2009
Locatie: Kontich
Bedankt: 239 keer
Uitgedeelde bedankjes: 104 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor Trojan » 10 Jul 2011, 21:26

Lord Utopia schreef:Tja, da's ook niet moeilijk als ze alles overnemen van ons, hé.
En waar hebt gij uw informatie gehaald?
De posts van deze gebruiker weerspiegelen op geen enkel moment de mening van Belgacom NV/SA.

Lord Utopia
Erelid
Erelid
Berichten: 7819
Lid geworden op: 10 Mei 2007
Bedankt: 390 keer
Uitgedeelde bedankjes: 404 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor Lord Utopia » 10 Jul 2011, 21:32

Ik gebruik bronnen, hoor.

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3934
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor jackho » 10 Jul 2011, 22:52

Iedereen gebruikt toch bronnen of vind je dan alles zelf uit ?
En eigenlijk speelt dat toch allemaal geen rol of usebase nu de eerste is of een ander forum of site enz... want op geen enkel forum vind je alle informatie net zoals je in geen enkel grootwarenhuis alles vindt. Het belangrijkste is dat je iemand kunt helpen met zijn vragen of problemen zelf al is dat met gedeeltelijk gekopieerde informatie die al ergens op het wijde web staat .
In iedeer geval als ik iets publiceer zelf al moest het van mij persoonlijk komen zonder plagiaat dan ga ik daar nooit mee te koop lopen want ik doe het om andere te helpen en that is it !
mvg,
jackho.

Kenneth
Premium Member
Premium Member
Berichten: 511
Lid geworden op: 27 Feb 2007
Locatie: wervik
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 1 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor Kenneth » 09 Aug 2011, 14:42

jackho schreef:Ja wie was er 't eerst de kip of het ei !


Is al lang opgelost, die vraag. Het ei was eerst

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3934
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor jackho » 09 Aug 2011, 16:28

'k had het nog gedacht dat die kiekens daar te stom voor waren om de eerste te zijn :wink: :-D

ToMiKoN
Pro Member
Pro Member
Berichten: 280
Lid geworden op: 31 Okt 2002
Locatie: Blankenberge
Bedankt: 18 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer
Contact:

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor ToMiKoN » 25 Okt 2011, 16:16

Kan het zijn dat de BelgacomTV decoder v3 recent een (kleine) firmware update heeft gekregen? Ik was een weekje niet in het land en nu lijkt het dat de items in de TV-gids een stuk groter en leesbaarder zijn ... :???:
Mobiel: iPhone 6+ 64Gb + Proximus werk abonnement
Tablet: iPad 5 32 Gb
Home: Orange Internet + TV 100/10 Mbit

Gebruikersavatar
xenne
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5332
Lid geworden op: 15 Jan 2006
Bedankt: 141 keer
Uitgedeelde bedankjes: 685 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor xenne » 25 Okt 2011, 16:45

correct, firmware rel5.reno.myrioi--31 wordt momenteel uitgerold
was reeds gemeld in ander topic
Internet : Belgacom Comfort (30/3) VDSL2 sync 50/6 ROP distance: 364m
TV : Belgacom TV Comfort
Telefonie : WeePee (VoIP) (vast nummer geporteerd), justvoip & internetcalls
GSM : Mobile Vikings & Generation Connect

convict2011
Starter Plus
Starter Plus
Berichten: 38
Lid geworden op: 08 Dec 2011
Bedankt: 4 keer
Uitgedeelde bedankjes: 6 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor convict2011 » 08 Dec 2011, 20:33

thx handig post

TomVH
Pro Member
Pro Member
Berichten: 360
Lid geworden op: 13 Nov 2010
Locatie: Zaffelare
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor TomVH » 09 Dec 2011, 09:30

Bestaat er geen technische info over Belgacom TV? Dit zou ook handig zijn. Veronderstel dat je VDSL 12Mbit hebt en je hebt een eigen OpenWrt, DD-wrt, Tomato, Gargoyle router met QoS dan zou het handig zijn IPTV pakketten ook te laten "verwerken" door je router (niet switch van je router). Anders kun je QoS nooit garranderen want je beschikbare bandbreedte zakt als je de TV aanschakelt.

Welke protocollen worden er gebruikt? Ook een Vlan?. Is het mogelijk de IPTV pakketten + internet te configureren op 1 poort? De linux router zal dan zelf wel bepalen wat IPTV is en wat niet.

Ik schrijf hier iets wat in me opkomt omdat sinds gisteren mijn QoS script werkt op OpenWRT. Is iets zoals beschreven in volgende link mogelijk? kortom het zou gemakkelijk zijn IPTV & internet beschikbaar te krijgen op 1 poort van de Bbox. Zo kun je overal in huis je tv aansluiten en je hebt een werkende QoS. Je moet enkel een goedkope Vlan-switch zetten waar je de TV wilt.

http://www.hermanvandrie.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=13%3Anetgear-wndr3700-v1v2&catid=4%3Akpn-glasvezel&Itemid=15&lang=en

Gebruikersavatar
vuurvos
Erelid
Erelid
Berichten: 978
Lid geworden op: 11 Jul 2011
Locatie: Brussel
Bedankt: 209 keer
Uitgedeelde bedankjes: 211 keer
Contact:

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor vuurvos » 09 Dec 2011, 09:48

De Qos van internet is nooit gegarandeerd vermits het "best effort is". Ik snap dus je vraag niet. De snelheid van je lijn zal sowieso altijd zakken indien je een decoder aan zet vermits broadcast wél een Qos heeft.

TomVH
Pro Member
Pro Member
Berichten: 360
Lid geworden op: 13 Nov 2010
Locatie: Zaffelare
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor TomVH » 09 Dec 2011, 10:43

vuurvos schreef: Ik snap dus je vraag niet.

mijn vraag is toch duidelijk? Bestaat er informatie waardoor je IPTV en internet over 1 poort op de Bbox kunt krijgen. En bestaat er informatie over de protocols die gebruikt worden door BC voor IPTV zodat je de router kunt configueren zodat IPTV in een apparte VLAN komt?

Ik heb gelezen dat Vlan20 en Vlan10 gebruikt worden voor VoIP en internet. En IPTV? Als iptv ook een Vlan heeft dan zal het relatief eenvoudig zijn denk ik. De Bbox mag dus enkel als modem gebruikt worden en mag NIETS doen met IPTV. Ik weet niet of dit mogelijk is. Het is maar een gedacht. We hebben hier geen BC tv maar het kan misschien nog komen.

vuurvos schreef:De Qos van internet is nooit gegarandeerd

mn QoS script zorgt voor:
-één linkshare class voor PTP traffic
-één linkshare class voor bulk traffic
-één linkshare class voor http traffic
-één Realtime class voor VoIP
-één Realtime class voor ICMP, ...
Dit zijn de HFSC classes voor DOWNLOAD
traffic komende van de PPPoE interface wordt doorgestuurd naar de ifb interface waaraan de qdisc gekoppeld is.

mn script zorg voor een lange RED Queue voor PTP-traffic en relatief korte RED queues (met ECN) voor de andere linkshare classes en SFQ voor RT classes.

Op deze manier lijkt het héél goed mogelijk om http traffic voorang te geven aan PTP traffic zonder dat de latency voor je voip de hoogte inschiet. Ik heb nog maar een kleine test gedaan maar de resultaten waren toch naar wens :).

Dit QoS script is niets waard als je bandbreedte niet min of meer constant is. Mijn adsl (6144kbit up .640kbit down) is dus ideaal daarvoor. Je MOET dus IPTV "door" de linux router kunnen laten passeren zodat het script de Bandbreedte van IPTV in rekening brengt. Indien dit mogelijk is, is het eenvoudig. Gewoon een RT class toevoegen voor IPTV.

Is het duidelijk wat ik wil te bereiken?

Gebruikersavatar
vuurvos
Erelid
Erelid
Berichten: 978
Lid geworden op: 11 Jul 2011
Locatie: Brussel
Bedankt: 209 keer
Uitgedeelde bedankjes: 211 keer
Contact:

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor vuurvos » 09 Dec 2011, 11:29

IPTV gebruikt VLAN 30

TomVH
Pro Member
Pro Member
Berichten: 360
Lid geworden op: 13 Nov 2010
Locatie: Zaffelare
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor TomVH » 09 Dec 2011, 11:46

En is het mogelijk de Bbox in te stellen zodat hij werkt als modem waarbij IP-pakketten Vlan30 op dezelfde fysische poort terecht komen als de poort waaraan je je router aansluit? Zoja dan kun kun je alles configureren in de OpenWrt router. Ook IPTV.

Gebruikersavatar
xenne
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 5332
Lid geworden op: 15 Jan 2006
Bedankt: 141 keer
Uitgedeelde bedankjes: 685 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor xenne » 09 Dec 2011, 11:56

full routed als admin inloggen op de webinterface
dan Advanced settings / Route / Routing (bovenaan) / helemaal onderaan staat TV mode met opties "full routed mode" & "bridged mode"
Internet : Belgacom Comfort (30/3) VDSL2 sync 50/6 ROP distance: 364m
TV : Belgacom TV Comfort
Telefonie : WeePee (VoIP) (vast nummer geporteerd), justvoip & internetcalls
GSM : Mobile Vikings & Generation Connect

Gebruikersavatar
vuurvos
Erelid
Erelid
Berichten: 978
Lid geworden op: 11 Jul 2011
Locatie: Brussel
Bedankt: 209 keer
Uitgedeelde bedankjes: 211 keer
Contact:

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor vuurvos » 09 Dec 2011, 13:11


TomVH
Pro Member
Pro Member
Berichten: 360
Lid geworden op: 13 Nov 2010
Locatie: Zaffelare
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 11 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor TomVH » 09 Dec 2011, 13:15

Ah ok. Dan moet het mogelijk zijn. Heb geen Bbox of BC tv maar zal het mss toch overwegen nu als het mogelijk is (1,3 km van centrale).

[edit] net even gekeken en blijkt dat ik 1,6 km van LDC (91LOC0_491) woon. Geen VDSL2 beschikbaar dus. Geen BCtv dus :(.

Senne
Member
Member
Berichten: 81
Lid geworden op: 19 Jan 2011
Bedankt: 6 keer
Uitgedeelde bedankjes: 2 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor Senne » 12 Sep 2013, 21:55

Trouwens nog een makkelijk 1-pager gevonden met een overzicht van alle kosten bij een reparatie. Wist niet meteen waar ik het kwijt moest :)

http://www.belgacom.be/herstelling (rechtstreeks)

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4385
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 233 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 131 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor honda4life » 12 Sep 2013, 22:09

Kan iemand bevestigen of het volgende mogelijlk is:

Met 3 powerline adapters 2 tv's aansluiten.
1 aan de bbox2, en 1 per tv, waarbij je elektriciteitsnetwerk als virtuele switch kan beschouwd worden.
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Gebruikersavatar
Heronic
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2708
Lid geworden op: 20 Okt 2003
Locatie: Bij mijn vrouw
Bedankt: 210 keer
Uitgedeelde bedankjes: 427 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor Heronic » 12 Sep 2013, 22:22

Ja, hier identieke setup zoals jij wil.
“Insanity is my only means of relaxation "
My excuse? Being dunk. Whats yours?

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4385
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 233 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 131 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor honda4life » 12 Sep 2013, 22:33

Morgen dan toch maar eens testen (heb een hekel aan dat pairen met die knopjes).
Nu hopen dat m'n powerline adapters er tegen kunnen, heb er al 2 mogen RMA'en omdat ik iets te veel gedownload had en ze wat te heet geworden zijn :lol:
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3934
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor jackho » 12 Sep 2013, 22:39

Inderdaad ik heb dit vroeger ook zo lange tijd gebruikt.
Maar achteraf probleme gekregen met af en toe blokjes in beeld alleen bij HD niet bij SD.

Gebruikersavatar
Heronic
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 2708
Lid geworden op: 20 Okt 2003
Locatie: Bij mijn vrouw
Bedankt: 210 keer
Uitgedeelde bedankjes: 427 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor Heronic » 12 Sep 2013, 23:27

heb er al 2 mogen RMA'en omdat ik iets te veel gedownload had en ze wat te heet geworden zijn


Hmmm je gaat ze mixed gebruiken? tv en lan? Ik heb dit hier even getest maar veel miserie(storingen, enorm volatiele snelheden om het lan) mee gehad en terug van afgestapt. Nu enkel tv.

Maar achteraf probleme gekregen met af en toe blokjes in beeld alleen bij HD niet bij SD.


Stroom uit gelegen? Op reis geweest? Als je dit probleem hebt (ook gehad na op reis te zijn geweest) gewoon de bakjes eens resetten en terug pairen daarna alles terug ok. Komt normaal zelden voor maar het kan dat ze ontregeld geraken.
“Insanity is my only means of relaxation "
My excuse? Being dunk. Whats yours?

metaldeth
Plus Member
Plus Member
Berichten: 138
Lid geworden op: 19 Jul 2008
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor metaldeth » 28 Jan 2014, 15:35

Hallo allen,

Is het mogelijk om enkel belgacom tv te bestellen?
Internet sowieso ergens anders omwille van limiet, telefonie niet nodig

Alvast bedankt!

Gebruikersavatar
tommekentom
Premium Member
Premium Member
Berichten: 538
Lid geworden op: 31 Mar 2012
Locatie: Kortrijk
Bedankt: 23 keer
Uitgedeelde bedankjes: 97 keer
Contact:

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor tommekentom » 28 Jan 2014, 16:35

alfadude schreef:Daar staat een hoop nuttige informatie samen.
Als dat ooit nog eens naar een wiki-achtige omgeving word omgezet zouden bijdragen van anderen er ook gemakkelijker bij kunnen.
Maar mss komt er dan meer te staan dan wat BGC plezant vindt. :evil:

Niemand houdt je tegen om er een wiki-site over te maken he ;-)
Afbeelding [MOB] Orange Shape Traveller / [Int+TV] Orange Internet + TV Boost

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

wied
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3573
Lid geworden op: 28 Okt 2011
Locatie: 'tstad
Bedankt: 191 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 288 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor wied » 28 Jan 2014, 16:46

metaldeth schreef:Hallo allen,

Is het mogelijk om enkel belgacom tv te bestellen?
Internet sowieso ergens anders omwille van limiet, telefonie niet nodig

Alvast bedankt!


vrees van niet, zij geven duidelijk aan om eerst een pack te kiezen...


http://www.belgacom.be/nl/particulieren ... l?tabnav=3
Proximus Start, OVH/Tempo Easy, Scarlet Red, DVB-T2/S2, Netflix

Gebruikersavatar
serialchiller
Premium Member
Premium Member
Berichten: 481
Lid geworden op: 03 Feb 2012
Bedankt: 45 keer
Uitgedeelde bedankjes: 26 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor serialchiller » 28 Jan 2014, 17:59

Hmmm... ik dacht dat dat vroeger toch kon. Ze komen bij u thuis een bbox zetten, evenwel zonder pppoe-login, enkel met het TV-vlan "actief" dus.
Decoderke erachter en tv kijken maar....
Maar metaldeth, hoezo?
Internet sowieso ergens anders omwille van limiet
Bij internet start en comfort kan je voor € 7,5 onbeperkt volume afkopen.
Ikzelf heb "internet+TV" van Scarlet. Dat is Belgacom TV(alle standaard zenders) + VDSL2 internet max 50/4 Maar sinds hunnen trio vind ik van dat product niets meer terug op hun website. Trio: Belgacom TV (27 belangrijkste zenders) + VDSL2 internet max 30/2,5 (géén limiet)

Gebruikersavatar
honda4life
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 4385
Lid geworden op: 03 Jan 2010
Locatie: 127.0.0.1
Bedankt: 233 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 131 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor honda4life » 28 Jan 2014, 18:00

Euh Scarlet een oplossing?
✂ – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

jackho
Elite Poster
Elite Poster
Berichten: 3934
Lid geworden op: 05 Jun 2011
Bedankt: 252 keer
Recent bedankt: 1 keer
Uitgedeelde bedankjes: 76 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor jackho » 28 Jan 2014, 18:04

Ik ken er toch die alleen TV hebben en geen Internet , maar wel Telefoon

Gebruikersavatar
serialchiller
Premium Member
Premium Member
Berichten: 481
Lid geworden op: 03 Feb 2012
Bedankt: 45 keer
Uitgedeelde bedankjes: 26 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor serialchiller » 28 Jan 2014, 18:08

Da was't! Telefoon + TV was het kleinste pack dat je kon nemen. Bij BGC voor particulieren geen raw copper.

metaldeth
Plus Member
Plus Member
Berichten: 138
Lid geworden op: 19 Jul 2008
Uitgedeelde bedankjes: 5 keer

Re: Belgacom TV infobase

Berichtdoor metaldeth » 29 Jan 2014, 17:06

Telefoon niet nodig, geen vertrouwen in ongelimiteerd internet bij belgacom. Stream enorm veel sport uit de VS en geen zin om halverwege de maand toch gelimiteerd te worden


Terug naar “IPTV (Proximus-TV/Belgacom-TV, Scarlet, ...)”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast